Новини кримінального світу. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Новини кримінального світу

14 вересня 2023, 12:57

Шістьом «посадовцям» органів «влади» так званої «лнр» з Луганщини повідомлено про підозру

За процесуального керівництва Сєвєродонецької, Старобільської та Щастинської окружних прокуратур Луганської області повідомлено про підозру шістьом псевдоначальникам окупаційних органів «влади» у колабораційній діяльності. За даними слідства, жителі Рубіжного, Сєвєродонецька, Новопсковщини, Кремінної та Станиці Луганської у 2022 році підтримали дії країни-агресора та почали співпрацювати з ворогом.
13 вересня 2023, 17:10

СБУ викрила ще п’ятьох «чиновниць»-колаборанток з Луганщини

Служба безпеки України викрила ще п’ятьох чиновниць-колаборанток з Луганщини, які перейшли на бік ворога. Нині вони працюють в окупаційних «державних структурах», які імітують соціальний захист та «турботу» рашистів про жителів напівзруйнованих населених пунктів. Серед них – троє експрацівниць Пенсійного фонду України із Сєвєродонецька, Рубіжного та Новопскова.
13 вересня 2023, 13:03

Судитимуть «директора» окупаційного лісництва з Луганщини за державну зраду

Прокурори Луганської обласної прокуратури направили до суду обвинувальний акт стосовно головного лісничого «Біловодського лісомисливського господарства» за фактом державної зради. Слідством встановлено, що навесні 2022 року місцевий мешканець, будучи працівником правоохоронного органу, зрадив присязі та пішов на співпрацю з ворогом.
12 вересня 2023, 13:16

За матеріалами СБУ 15 років тюрми «світить» псевдопрокурорам «лнр»

Перед законом відповідатимуть ще четверо окупаційних «прокурорів» з Луганщини. Слідчі СБУ завершили досудові розслідування щодо їхньої колабораційної діяльності та скерували матеріали до суду. Усі правопорушники пішли «на службу» до фіктивних «прокуратур», створених ворогом на окупованій території Старобільщини.
11 вересня 2023, 21:48

Відсторонено від посади начальницю управління освіти, що купувала овочерізки в укриття

Суд у Голосіївському районі Києва прийняв рішення щодо клопотань прокурорів міської прокуратури відносно запобіжних заходів і відсторонення від посади начальниці відділу управління освіти Дніпровської РДА, яку підозрюють у розтраті бюджетних коштів.
11 вересня 2023, 12:50

Повідомлено про підозру мешканцю Луганщини за участь у війні проти України

За процесуального керівництва Сєвєродонецької окружної прокуратури Луганської області повідомлено про підозру громадянину за фактом колабораційної діяльності. За даними слідства, підозрюваний ‒ мешканець с. Калинник, що на Луганщині, з початку 2023 року брав участь у веденні бойових дій проти Збройних Сил України в населених пунктах Луганщини та Донеччини.
10 вересня 2023, 13:46

Судитимуть правоохоронця з Луганщини за державну зраду

Прокурори Луганської обласної прокуратури направили до суду обвинувальний акт стосовно правоохоронця за фактом державної зради. Слідством встановлено, що в березні 2022 року начальник сектору контролю за обігом зброї Сватівського районного відділу поліції ГУНП в Луганській області зрадив присязі та перейшов на бік ворога. Йому загрожує позбавлення волі на строк 15 років або довічно з конфіскацією майна.
09 вересня 2023, 12:32

Повідомлено про підозру бойовику так званої «лнр»

За процесуального керівництва Луганської обласної прокуратури повідомлено про підозру бойовику так званої «лнр». Йому інкриміновано посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, участь у діяльності не передбачених законом збройних формувань. За даними слідства, у 2014 році житель м. Петрово-Красносілля вступив на посаду «стрілка» до складу «Вовчої сотні».
08 вересня 2023, 20:35

Накладено арешт на активи Коломойського - НАБУ та САП

Активи колишнього бенефіціарного власника «ПриватБанку» було заморожено після оголошення йому підозри. Вказано, що такі заходи обумовлені необхідністю забезпечення можливої конфіскації або спеціальної конфіскації майна в кримінальному провадженні за фактами привласнення коштів «ПриватБанку» в особливо великому розмірі, легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, та службового підроблення, вчинених організованою групою.
08 вересня 2023, 16:19

Посадовець Рівненського районного ТЦК та СП постачав наркотики своєму керівництву - ДБР

Працівники ДБР повідомили про підозру керівнику структурного підрозділу Рівненського районного військкомату (ТЦК та СП), який систематично постачав наркотики своєму начальнику. За інформацією слідства, чоловік не отримував гроші за наркотики, а намагався завоювати собі симпатію керівництва, сподіваючись на підтримку, службові пільги та можливий кар'єрний ріст.
08 вересня 2023, 12:45

Чотирьом освітянам на Луганщині повідомлено про підозру, ще чотирьох – судитимуть за співпрацю з окупантами

Задокументовано, що підозрювані впроваджували в навчальний процес підконтрольних їм закладів критерії та стандарти освіти, регламентовані нормами та вимогами законодавства держави-агресора. Оновили програму викладання із використанням російських підручників та змінили форму оцінювання.
07 вересня 2023, 16:40

Коломойському повідомлено про нову підозру прямо в СІЗО: заволодіння 9,2 млрд грн «ПриватБанку»

Ігорю Коломойському, який перебуває у СІЗО, оголошено нову підозру, яка стосується заволодіння коштами «ПриватБанку» на суму більше ніж 9,2 мільярда гривень. За даними слідства, у січні-березні 2015 року, коли Ігор Коломойський був кінцевим бенефіціарним власником «ПриватБанку» та одночасно очолював Дніпропетровську обласну державну адміністрацію, він розробив план заволодіння коштами банку.
07 вересня 2023, 12:47

Судитимуть двох керівниць «багатофункціональних центрів» з Луганщини за колабораціонізм

Слідством встановлено, що в грудні 2022 року уродженка м. Лисичанськ, колишній директор державної установи лнр «Палац культури імені В. Леніна» стала «начальником відділу «багатофункціонального центру надання державних і муніципальних послуг Сватівського району лнр». Ще одна обвинувачена ‒ луганчанка, колишня директорка «Краснодонського ринку».
06 вересня 2023, 12:50

СБУ та Прокуратура повідомили про підозру директору агрофірми з Луганщини

СБУ викрила колабораційну діяльність колишнього «регіонала» - керівника крупної агрофірми, який організував господарську діяльність підприємства у співпраці з окупаційною адміністрацією на Луганщині. За даними слідства, підозрюваний ‒ мешканець села Крейдяне Старобільського району, який у 2006-2012 роках був головою Новолимарівської сільської ради та членом забороненої «Партії регіонів».
05 вересня 2023, 17:26

Російського актора Олексія Паніна відправили у витверезник – ЗМІ

Російський актор Олексій Панін опинився в поліцейському витверезнику в Таллінні, столиці Естонії. Інсайдери передають, що вночі актор зателефонував з проханням "врятувати його", і поліцейські повідомили, що його доставлять у витверезник.
05 вересня 2023, 16:07

Рабіновича оголошено у розшук – МВС України

Державне бюро розслідувань оголосило у розшук колишнього народного депутата від забороненої партії ОПЗЖ, Вадима Рабіновича. За даними розшукових записів МВС, Рабіновича вважають зниклим з 26 липня поточного року. татті звинувачення – державна зрада (ст.111 ч. 1), посягання на територіальну цілісність і недоторканність України (ст. 110 ч. 2).
05 вересня 2023, 13:24

Підозра двом екс-політикам з Луганщини за антиукраїнську діяльність

СБУ повідомила про підозру двом очільникам регіональних осередків політичних партій країни-агресора, які беруть участь у фейкових виборах рф на тимчасово окупованій території Луганщини. Наразі обидва «партійні функціонери» ведуть активну передвиборчу інформаційну роботу, спрямовану на втягування мешканців захоплених районів України у російські політичні процеси та легалізацію окупаційної влади через фейкові «вибори».
05 вересня 2023, 13:14

Заставу екс-голові Верховного суду Князєву зменшено з 75 до 55 млн гривень

Розмір застави для колишнього голови Верховного суду Всеволода Князєва зменшили з 75 мільйонів гривень до 55 мільйонів гривень. Рішення про зменшення розміру застави було прийняте 31 серпня слідчим суддею ВАКС Ігорем Строгим, але опубліковане лише 4 вересня. Повний текст ухвали має з'явитися ввечері 5 вересня.
04 вересня 2023, 12:45

На Луганщині викрито злочинну діяльніть «очільниць» підрозділів окупаційної «влади»

Наразі фігурантки підозрюються у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України. Зловмисницям загрожує до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до п’ятнадцяти років та з конфіскацією майна або без такої.
02 вересня 2023, 13:12

Олігарх Ігор Коломойський отримав підозру за шахрайство та легалізацію майна – СБУ

За матеріалами Служби безпеки України та Бюро економічної безпеки повідомлення про підозру у вчиненні злочинів отримав фактичний власник великої фінансово-промислової групи Ігор Коломойський. Підозра оголошена за двома статтями Кримінального кодексу України. Досудове розслідування за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора триває.