Відео новини. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Відео новини

19 квітня 2024, 17:20

Зросла кількість жертв російської атаки у Дніпрі: з-під завалів дістали тіло жінки

У Дніпрі рятувальники деблокували тіло ще однієї загиблої внаслідок російського удару по місту 19 квітня. Про це повідомляється ДСНС України та головою Дніпропетровської ОВА. За попередньою інформацією, в Дніпропетровській області загинуло семеро осіб, серед яких дві дитини. Ще 34 людини постраждали, в тому числі одна дитина. Аварійно-рятувальні роботи тривають.
19 квітня 2024, 14:25

Як збивали російський Ту-22М3 розповіли в ГУР

Російський дальній надзвуковий бомбардувальник Ту-22М3 було знищено за допомогою тих же засобів, які раніше було використано для ураження російського літака далекого радіолокаційного виявлення та управління А-50. Про це повідомило Головне управління розвідки. Це перше успішне знищення стратегічного бомбардувальника в повітрі під час бойового вильоту протягом повномасштабного вторгнення росії в Україну.
19 квітня 2024, 13:44

Знищена стратегічна авіація росії: збито Ту-22М3, який бомбив ракетами Україну, загинули 2 члени екіпажу

У Ставропольському краї на росії зранку впав стратегічний бомбардувальник Ту-22М3. Російські інтернет-ресурси повідомили про 2 загиблих російських пілотів з екіпажу, в тому числі й командира.
19 квітня 2024, 13:19

Президент з робочим візитом приїхав на Донбас, де вручив Захисникам нагороди

Президент України Володимир Зеленський відвідав медичну роту 95-ї окремої десантно-штурмової бригади, де поспілкувався з пораненими військовими та вручив захисникам ордени За мужність III ступеня, медалі За військову службу Україні та Захиснику Вітчизни, виражаючи подяку за їхню службу та захист України. Також президент нагородив медиків роти орденами Богдана Хмельницького III ступеня та медалями За врятоване життя.
19 квітня 2024, 13:04

Дніпро та область під російським ракетним ударом: сім людей загинуло, серед яких – двоє дітей, багато поранених

Унаслідок масованого російського ракетного удару в ніч на 19 квітня у Дніпропетровській області загинули сім людей, серед яких – дві дитини, 26 постраждали. Про це повідомила Державна служба України з надзвичайних ситуацій. Частину ворожих цілей збили Сили ППО. Зокрема, тільки за ранок, попередньо, 9 ракет. І ще 2 - вночі. В Павлограді пошкоджено одне з підприємств.
17 квітня 2024, 17:06

Удар по Чернігову: зросла кількість вбитих росіянами людей, завтра оголошено жалобу

У Чернігові на місці російського ракетного удару виявили тіла ще двох загиблих. Таким чином, росіяни вбили щонайменше 17 людей, повідомила ДСНС та МВС України у середу, 17 квітня. На місці також працюють психологи ДСНС, які надали допомогу 53 людям. Влада Чернігова оголосила четвер, 18 квітня, днем жалоби за загиблими унаслідок ворожого ракетного удару.
17 квітня 2024, 16:51

На росії дрони здійснили атаку в Татарстані та Мордовії – ЗМІ

Технологічні безпілотні літальні апарати здійснили атаки на важливі об'єкти у двох регіонах на росії – у Татарстані та Мордовії, повідомляють ЗМІ у середу, 17 квітня. Повідомляється, що безпілотники Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України сьогодні вранці атакували авіаційний завод ім. Горбунова у Татарстані.
17 квітня 2024, 14:46

Удар по аеродрому окупантів в Криму: «Ніч жаху в Джанкої»

У ніч з 16 на 17 квітня стався потужний вибуховий інцидент на російському військовому аеродромі в Джанкої у тимчасово окупованому Криму. Російські військово-пропагандистські джерела повідомляють про «ніч жаху у Джанкої»
17 квітня 2024, 14:02

Ракетний удар по Чернігову: росіяни вбили 14 людей, поранено 61 людину

Внаслідок ракетного удару, який здійснили російські окупанти, місто Чернігів зазнало серйозних руйнувань та втрат людських життів. За офіційними даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, попередньо відомо про 14 вбитих росіянами людей, а ще 61 людина отримала поранення, серед них двоє дітей.
17 квітня 2024, 13:37

На росії у Самарі знищено військовий вертоліт Мі-8 – ГУР

На аеродромі Кряж у місті Самара, що знаходиться на росії, стався пожежно-вибуховий інцидент – знищено військовий транспортний вертоліт Мі-8. Про це інформує пресслужба Головного управління розвідки Міністерства оборони України. Зазначено, що вартість подібного вертольота може становити від 10 до 15 мільйонів доларів США.
17 квітня 2024, 12:57

Ракетний удар по Чернігову: росіяни вбили щонайменше 11 людей, а кількість постраждалих зросла до 50

У результаті чергового ракетного удару, який підступно здійснили російські загарбники по Чернігову, 11 людей загинуло та понад 50 людей постраждали, включаючи трьох дітей. На місці події було створено штаб, де надається необхідна допомога постраждалим. Працюють представники влади, які оперативно організовують роботу комісій, щоб фіксувати пошкодження.
16 квітня 2024, 16:43

З нагоди літніх Ігор у Парижі урочисто запалено олімпійський вогонь в Греції

У Греції відбулася церемонія урочистого запалення вогню літніх Олімпійських ігор у Парижі. Важливо, що вперше з часу літніх Олімпійських ігор у Токіо у 2021 році та зимових Олімпійських ігор у Пекіні у 2022 році вона відбувалась за участю глядачів. Естафета олімпійського вогню триватиме у Греції 11 днів, після чого вогонь прибуде до Франції 8 травня.
14 квітня 2024, 12:09

В Луганську уражено пункт управління російських військ – ЗСУ

Українські військові офіційно повідомили, що в суботу, 13 квітня, влучно уразили пункт управління угруповування військ противника в тимчасово окупованому Луганську, де пролунала серія потужних вибухів. Виникла пожежа та здійнявся стовп густого чорного диму, який було помітно зі всіх куточків міста. Місцеві пабліки оприлюднили інформацію, що «прильоти» сталися на машинобудівному заводу
13 квітня 2024, 13:34

В тимчасово окупованому Луганську потужні вибухи та пожежа – ЗМІ

У суботу вдень, 13 квітня, у тимчасово окупованому Луганську пролунали декілька потужних вибухів. Стовп величезного чорного диму здіймався над містом, про що інформують місцеві Telegram-канали, де мешканці викладають фото та відео вибухової події. Місцеві пабліки та окупаційна влада вже підтвердили, що "приліт" стався на машинобудівному заводі, який окупанти використовують у військових цілях.
12 квітня 2024, 20:06

На росії в москві підірвали в машині колишнього співробітника СБУ, який зрадив Україну - ЗМІ

На москві сталася вибухова подія типу «підрив», в результаті якої було пошкоджено автомобіль Toyota Land Cruiser Prado колишнього співробітника СБУ Василя Прозорова. Вибуховий інцидент трапився у п'ятницю, 12 квітня, коли чоловік сів за кермо автомобіля та увімкнув запалювання. Попередньо, спрацював саморобний вибуховий пристрій. Внаслідок вибуху Василь Прозоров отримав травми ніг та лівої руки.
11 квітня 2024, 13:08

Росія зруйнувала Трипільську ТЕС у Київській області. Всі об'єкти генерації ПАТ «Центренерго» втрачено

Сьогодні російські загарбники повністю зруйнували Трипільську ТЕС у Київській області. За офіційними даними, унаслідок влучань сталася масштабна пожежа в турбінному цеху. Трипільська ТЕС — була найбільшим постачальником електроенергії у Київську, Черкаську та Житомирську області. Масштаби руйнувань — жахливі. Грошима це не оцінити.
10 квітня 2024, 17:10

Президент України провів зустріч з міністром оборони Литви

Президент України Зеленський зустрівся з Лаурінасом Кащюнасом, новопризначеним міністром оборони Литви, який здійснив свій перший закордонний візит на цій посаді. Про це повідомила пресслужба глави держави. У ході зустрічі президент висловив вдячність за підтримку та активну роль Литви в міжнародній коаліції з розмінування та розвитку співпраці у сфері оборонної промисловості.
08 квітня 2024, 19:56

Ракетний російський корабель «Серпухов» палав у Калінінградській області – ГУР

У Калінінградській області на росії дійсно виникла пожежа на борту ракетного корабля «Серпухов», що призвела до значних ушкоджень судна, повідомило Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони України. Зазначено, що судно було спущено на воду у 2015 році. Через пожежу всередині ракетного корабля повністю знищені його засоби зв’язку та автоматизації. Відновлення боєздатності Серпухова потребуватиме тривалого часу.
07 квітня 2024, 14:43

На росій в Орську зупинено НПЗ через масштабне затоплення

В Оренбурзькій області на росії через масштабне затоплення, спричинене аномальним паводком, було оголошено режим надзвичайної ситуації федерального рівня. Також, нафтопереробний завод в Орську було тимчасово зупинено, щоб уникнути можливих «екологічних ризиків». Підтоплено значну кількість житлових будинків (понад 4500) та присадибних ділянок через руйнацію захисних споруд на річці Урал.
06 квітня 2024, 20:56

Зеленський вимагає прийняти закон про посилення мобілізації

Верховна Рада України повинна провести голосування у другому читанні щодо законопроєкту про мобілізацію у «найближчі дні». Про це заявив президент Зеленський під час інтерв'ю, яке було продемонстроване під час телемарафону «Єдині новини» в суботу, 6 квітня.