Новини кримінального світу. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Новини кримінального світу

23 квітня 2024, 14:32

10 років за ґратами заочно отримав колаборант, який співпрацює з ворогом в окупаційній адміністрації на Луганщині

За матеріалами СБУ до тривалого терміну за ґратами заочно засуджено колаборанта, який співпрацює з агресором на «начальницькій посаді» в окупаційній адміністрації Новоайдара на Луганщині. Встановлено, що навесні 2022 р. колишній працівник місцевої будівельної фірми працевлаштувався у незаконній владній структурі – «адміністрації Новоайдарського району лнр».
22 квітня 2024, 20:32

Суд залишив Коломойського під вартою та знову зменшив заставу

Шевченківський районний суд Києва 22 квітня вирішив продовжити термін запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою бізнесмена Ігоря Коломойського до 2 червня. Проте, суд знову зменшив альтернативу застави, знизивши її з 2,4 млрд грн до 1,96 млрд грн. Суд відхилив пропозицію відпустити Коломойського на поруки народного депутата та відмовитись від його арешту з огляду на стан здоров'я, задовольнивши вимоги прокурора Офісу генпрокурора.
21 квітня 2024, 16:41

Поліція затримала військових, яких підозрюють у вбивстві поліцейського

Поліція затримала осіб, підозрюваних у нападі на поліцейських, де загинув співробітник правоохоронних органів у Вінницькій області. Про це повідомив голова Національної поліції. За словами Вигівського, всі затримані – військовослужбовці. Це батько та син, 52 та 26 років, відомі як мешканці Вінницької області. Відтепер їм може загрожувати довічне покарання.
20 квітня 2024, 17:15

Вбивство поліцейського військовими: ВСУ підтвердили, що на відео їхні бійці

У Сухопутних військах ВСУ підтвердили, що на відео, яке, ймовірно, було зафіксовано боді-камерою поліцейського після розстрілу патруля у Вінницькій області, присутні військові однієї з бригад. Про це Сухопутні війська повідомляють у соцмережах. Відомство уточнило, що командування Сухопутних військ максимально сприятиме для проведення всебічного та неупередженого розслідування у справі вбивства поліцейського військовослужбовцями.
19 квітня 2024, 16:24

До 12 років тюрми загрожує пропагандисту з Луганщини, який виправдовує війну рф проти України

СБУ задокументувала діяльність газетника-колаборанта, який виправдовував агресію рф проти України та проводив прокремлівську пропаганду на тимчасово окупованій Луганщині. Фігурантом є колишній кореспондент видання «Попаснянський вісник», який залишився в окупації та добровільно погодився у співпраці з рашистською «адміністрацією» видавати пропагандистську газету.
18 квітня 2024, 14:17

Повідомлено про підозру в держзраді колишній українській судді, яка увійшла до складу «верховного суду днр»

Служба безпеки України зібрала доказову базу на колишню суддю Кіровського районного суду Донецька, яка у 2014 році порушила присягу та перейшла на бік ворога. Зловмисниця з 2016 року входить до складу «верховного суду днр» та забезпечує функціонування судової системи псевдореспубліки.
15 квітня 2024, 14:19

На 15 років за ґратами засуджено екскправоохоронця з Рубіжного, який очолив підрозділ окупаційної «поліції»

За матеріалами Служби безпеки України ще одного колаборанта з Луганщини визнано винним у колабораційній діяльності та заочно засуджено до тривалого терміну ув’язнення. Судовий вирок отримав колишній працівник карного розшуку Рубіжанського відділу міліції, який в умовах воєнного стану перейшов на бік ворога.
10 квітня 2024, 12:06

Судитимуть «депутата народної ради лнр» та ще четверо організаторів псевдореферендуму на Луганщині

СБУ продовжує роботу з документування злочинних дій організаторів псевдореферендуму на Луганщині. Завершено досудове розслідування стосовно ще низки осіб, які забезпечили проведення незаконного заходу в інтересах анексії українських територій. Серед обвинувачених – так зв. «депутат народного совета лнр» Світлана Альошина.
09 квітня 2024, 14:03

Судитимуть керівників рашистської «прокуратури» та «поліції» на Луганщині, їм загрожує до 15 років за ґратами

Завершено досудове розслідування щодо керівників окупаційної «поліції» та «прокуратури». Серед фігурантів — мешканець Лисичанська, який з вересня 2022 р. очолює окупаційну «поліцію» у Лисичанську. Другим зловмисником є мешканець Луганська, якого у березні 2022 року рашисти призначили «прокурором Біловодського району лнр».
08 квітня 2024, 17:34

До 14 років за ґратами засуджено «співробітницю мвс лнр», яка захищає окупаційний режим на Луганщині

За матеріалами СБУ судовий вирок заочно отримала мешканка Щастинського району Луганської області, яка невдовзі після початку окупації вступила на службу до так зв. «Новоайдарського ровд мвд лнр». Раніше фігурантка не мала відношення до жодних силових відомств – вона працювала на автозаправній станції. Влітку 2022 р. вона склала присягу на вірність угрупованню «лнр».
07 квітня 2024, 20:47

Росіяни розстріляли трьох українських військовополонених в Кринках

У зв'язку з наявною інформацією про розстріл трьох українських військовополонених російськими військовими в Кринках розпочато розслідування. Про це повідомлено в Офісі Генерального прокурора у неділю, 7 квітня. В одному з Telegram-каналів був опублікований відеозапис, на якому зафіксовано, як російські військові розстрілюють трьох українських військовослужбовців, ймовірно, поблизу Кринок на Херсонщині.
05 квітня 2024, 12:30

Повідомлено про підозру начальниці станції на Луганщині, яка допомагала окупантам вивозити українське зерно, транспортувати військову техніку

Служба безпеки України повідомила про підозру керівниці залізничної станції, яка надає допомогу окупаційній адміністрації агресора на Луганщині. Встановлено, що вона забезпечувала роботу ст. Старобільськ, безперебійний транзит через станцію військової техніки та особового складу окупаційних військ, сприяла вивезенню залізницею до рф української пшениці.
04 квітня 2024, 20:06

Повідомлено про підозру п’ятьом колаборантам через співпрацю з окупантами на Луганщині

СБУ задокументувала діяльність ще п’ятьох колаборантів, які на начальницьких посадах співпрацюють з ворогом в окупаційних органах влади на Луганщині. Більшість із них до війни працювали в українських державних структурах, але з початком окупації налагодили контакти з загарбниками та «пішли на підвищення». Інші «кар’єристи» - на черзі.
04 квітня 2024, 17:23

До 10 років ув’язнення загрожує очільникам окупаційних «органів влади» у Сєвєродонецьку, Старобільську та Сватовому

Перед законом відповідатиме колишня посадовиця управління соцзахисту та обслуговування населення Сєвєродонецької ВЦА Яна Силкіна, яка від початку російської окупації співпрацює з ворогом. Серед обвинувачених мешканець Луганська — Володимир Чернєв. Фігуранткою кримінального провадження є й колишня очільниця Сватівської райдержадміністрації, депутатка місцевих рад від партії регіонів та опоблоку Людмила Русанова.
02 квітня 2024, 14:58

Cудитимуть ще двох окупаційних «силовиків» – псевдопрокурора та псевдополіціянтку з Луганщини

Перед законом відповідатимуть двоє зрадників, які добровільно вступили на службу до незаконних «правоохоронних» структур, створених окупантами на Луганщині. Зібрано доказову базу щодо мешканця Сорокиного (стара назва Краснодон), який у серпні минулого року отримав від рашистів посаду у незаконній «прокуратурі Марківського району лнр». Другою фігуранткою є 27-річна жителька Старобільщини.
01 квітня 2024, 17:55

Офіцер, що подарував гранати помічнику Залужного, піде під суд

Досудове розслідування, проведене Державним бюро розслідувань, стосовно офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тимченка, завершилося. Встановлено, що саме він подарував гранати Геннадію Частякову, що призвело до трагічної загибелі останнього. Тимченко інкримінується вбивство через необережність.
01 квітня 2024, 17:09

У Старобільську на Луганщині підірвали в авто колаборанта Валерія Чайку – росЗМІ

За інформацією російських ЗМІ, в тимчасово окупованому Старобільську Луганської області стався вибух автомобіля у результаті підриву, в якому знаходився «заступник голови Центру з обслуговування освітніх організацій лнр» Валерій Чайка.
01 квітня 2024, 16:53

Ще один працівник ТЦК та СП у Києві попався на хабарі

Повідомлено, що правоохоронці затримали працівника одного з відділів Київського ТЦК та СП під час отримання хабаря. Цю інформацію повідомили в Оперативному командуванні «Північ». Оперативне командування «Північ» запевнило, що всебічно сприятиме розслідуванню та обіцяє також сприяти його проведенню з метою очищення територіальних центрів від корупціонерів.
01 квітня 2024, 13:56

До 15 та 13 років за ґратами заочно засуджено двох «силовиків лнр» з Луганщини

За матеріалами СБУ тривалі терміни за ґратами заочно отримали двоє колишніх правоохоронців, які зрадили присязі та вступили на службу до окупаційних репресивних органів. 15 років ув’язнення отримав мешканець міста Ровеньки. Другий зрадник, мешканець Рубіжного, у липні 2022 р. вступив на службу до «Троїцького ровд мвд лнр». За цією ж статтею КК України його засуджено до 13 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
28 березня 2024, 20:11

До 8 років за ґратами засуджено ексначальницю відділу однієї з ВЦА на Луганщині

За матеріалами СБУ до 8 років позбавлення волі з конфіскацією усього майна заочно засуджено чиновницю, яка в умовах війни перейшла на бік ворога та працює в незаконній владній структурі, створеній агресором на Луганщині. Судовий вирок отримала колишня начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Нижньотеплівсьої військово-цивільної адміністрації.