Новини кримінального світу. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Новини кримінального світу

26 липня 2023, 14:15

Колишньому нардепу від забороненої партії "ОПЗЖ" офіційно повідомили про підозру

Колишньому народному депутату від забороненої партії "ОПЗЖ" офіційно повідомили про підозру. Інформацію про це оприлюднили представники ДБР та Офісу генерального прокурора 26 липня. Згідно з повідомленням, підозра фігуранту була передана шляхом скерування запиту про міжнародну правову допомогу до Держави Ізраїль.
26 липня 2023, 12:29

Підозра «керівниці» з Луганщини, яка очолила «міністерства природи лнр»

За процесуального керівництва Лисичанської окружної прокуратури Луганської області повідомлено про підозру псевдопосадовиці так званої «лнр» у колабораційній діяльності. За даними слідства, фігурантка ‒ жителька Слов’яносербського району, яка до 2014 року працювала в Луганському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.
25 липня 2023, 20:14

Суд на 2 місяці арештував Борисова з можливістю застави в 150 млн. гривень

Після розгляду справи, Печерський райсуд Києва вирішив взяти під варту колишнього одеського військкома Євгена Борисова на два місяці у зв'язку з підозрою у незаконному збагаченні. Йому надали можливість звільнитися під заставу в розмірі 150 мільйонів гривень. Про це повідомили в Офісі генпрокурора.
25 липня 2023, 18:55

Суд арештував нардепа Пономарьова без права внесення застави

Запобіжний захід у вигляді арешту було обраний народному депутату Олександру Пономарьову, представнику забороненої політичної партії ОПЗЖ, судом у Києві. Про це було повідомлено Офісом генерального прокурора у вівторок, 25 липня. Запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави.
25 липня 2023, 13:09

На блокпосту в Києві загинув нацгвардієць, якого збив 23-річний водій Volkswagen

У Києві було затримано 23-річного водія Volkswagen, який уночі збив двох військовослужбовців на блокпосту. Про це 25 липня повідомили поліція Києва та Київська міська прокуратура. За даними слідства, хлопець о 00:05 скоїв ДТП поблизу станції метро «Святошин».
25 липня 2023, 12:42

У державній зраді підозрюється колишній голова Старобільської РДА

Керівник Луганської обласної прокуратури повідомив про підозру у державній зраді депутату Старобільської райради, який у 2021-2022 роках обіймав посаду голови районної державної адміністрації. За даними слідства, після повномасштабного російського вторгнення очільник Старобільської РДА фактично самоусунувся від виконання своїх повноважень та добровільно почав співпрацювати з ворогом.
24 липня 2023, 20:02

Конфісковані 600 тисяч доларів Онищенка у «газовій справі» передоно ГУР

Головне управління розвідки Міністерства оборони України отримало від Спеціальної антикорупційної прокуратури (САП) та Національного антикорупційного бюро (НАБУ) 600 тисяч доларів, які були вилучені у 2016 році в рамках розслідування "газової справи Олександра Онищенка". Про це повідомила пресслужба НАБУ.
24 липня 2023, 14:29

Обшуки голови судової адміністрації Украіни у справі Князєва

24 липня, у голови Державної судової адміністрації України Олексія Сальнікова розпочались обшуки в рамках справи, пов'язаної з попереднім ексголовою Верховного Суду Всеволодом Князєвим. За інформацією антикорупційних органів, Сальніков був звинувачений у "підбурюванні до надання неправомірної вигоди суддям Верховного Суду за винесення рішення на користь комерційного підприємства".
24 липня 2023, 12:35

В Києві затримано колишнього одеського військкома - ДБР

Державне бюро розслідувань (ДБР) повідомило про затримання колишнього начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП), Євгена Борисова, в понеділок, 24 липня. Після двох днів напружених пошуків, слідчим спільно з оперативниками вдалося встановити місцезнаходження підозрюваного, і він був успішно затриманий у Києві.
22 липня 2023, 22:35

Воєнкомів та їх родичів очікує ретельна перевірка протягом трьох місяців - НАЗК

Національне агентство з питань протидії корупції (НАЗК) розпочало обширну перевірку керівників Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки в Україні, а також їхніх родичів. З метою моніторингу способу життя і з’ясування, хто ще серед працівників військових комісаріатів порушує закон, НАЗК планує провести перевірку протягом трьох місяців.
22 липня 2023, 22:17

Одеському екс-воєнкому Борисову повідомили про підозру

Колишньому керівнику Одеського регіонального центру комплектування, Євгену Борисову, було оголошено підозру, про що повідомляє Державне бюро розслідувань. Військового підозрюють у незаконному збагаченні на значну суму грошей та умисному ухиленні від несення служби. НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення у Борисова на суму понад 188 мільйонів гривень.
22 липня 2023, 20:32

На росії сталась чергова загадкова смерть олігарха, який співпрацював з ФСБ

На росії несподівано помер глава компанії "ІКС Холдинг" Антон Черепенніков, який співпрацював з ФСБ та був включений до списку санкцій США. За повідомленнями російських ЗМІ, тіло 40-річного Черепенникова виявили сьогодні вночі в його офісі. Попередня причина смерті - зупинка серця.
22 липня 2023, 20:17

На москві чоловік захопив будинок в якому, ймовірно, жив Янукович - РосЗМІ

За повідомленнями російських ЗМІ, під москвою було ліквідовано учасника "сво", який захопив будинок у котеджному селищі Шервуд, де, можливо, проживав експрезидент України віктор янукович.Стрільцем виявився 35-річний В'ячеслав Черненко з Красноярська. Його було ліквідовано спецназом під час штурму. Згідно з даними, є повідомлення про поранення силовиків під час операції.
21 липня 2023, 20:08

Суд москви відправив Гіркіна (Стрєлкова) в СІЗО до 18 вересня - РосЗМІ

У Міщанському районному суді москви прийняли рішення направити колишнього командира російських бойовиків на Донбасі ігоря гіркіна (стрєлкова) у СІЗО до 18 вересня. Це пов'язано з його обвинуваченням в інтернет-екстремізмі, за що йому загрожує до п'яти років ув'язнення. Про це повідомляє російське державне інформаційне агентство "риа новости".
21 липня 2023, 17:04

Колишнього правоохоронця з Лисичанська підозрюють у пособництві державі-агресору

За процесуального керівництва Лисичанської окружної прокуратури Луганської області повідомлено про підозру місцевому жителю у пособництві державі-агресору. За даними слідства, підозрюваний ‒ колишній слідчий, який до 2014 року працював у Лисичанському міському відділі Головного управління МВС України у Луганській області. У подальшому був звільнений у запас.
20 липня 2023, 16:54

В Одесі Затримано близького друга Стремоусова – "блогера" Надьожу

Проведено затримання блогера Олександра Надьожу у місті Одеса 20 липня. За словами представників СБУ, Олександр Надьожа, який раніше працював у співпраці з Кирилом Стремоусовим, є проросійським блогером з Миколаївщини, що протягом тривалого періоду підтримував збройну агресію рф та закликав до захоплення державної влади в Україні.
20 липня 2023, 16:02

Судитимуть співробітницю «міністерства внутрішніх справ лнр» з Біловодська

Прокурори Старобільської окружної прокуратури направили до суду обвинувальний акт стосовно громадянки України за фактом колабораційної діяльності. Слідством встановлено, що в липні 2022 року жителька смт Біловодськ почала активно співпрацювати з окупаційною владою країни-агресора.
19 липня 2023, 20:54

СБУ викрила колаборантів з Луганщини, які хотіли “пересидіти війну” у Києві

Служба безпеки викрила ще двох колаборантів, які після співпраці з рашистами на тимчасово окупованій Луганщині приїхали в столицю України і намагалися уникнути покарання. *При цьому, користувачі в мережі повідомляють, що мова йде про ресторан-броварню “Шалє” (ТОВ “Шале ЛТД”), за яке раніше вже йшлась мова в дописах Сєвєродонецьких Телеграм-каналів.
19 липня 2023, 17:32

Підозра двом псевдочиновникам з Луганщини в колабораційній діяльності

За процесуального керівництва Сєвєродонецької окружної прокуратури Луганської області двом громадянам повідомлено про підозру у колабораційній діяльності. За даними слідства, після повномасштабного вторгнення рф на територію України проросійськи налаштовані жителі Рубіжного та Сєвєродонецька почали співпрацювати з ворогом.
18 липня 2023, 16:11

Трьом мешканцям Луганщини повідомлено про підозру у колабораційній діяльності

Старобільська, Сєвєродонецька та Щастинська окружні прокуратури Луганської області повідомили про підозру трьом мешканцям регіону у колабораційній діяльності згідно зі статтею 111-1 Кримінального кодексу України. За даними слідства, ці особи після російського вторгнення змінили свою позицію і перейшли на бік ворога, добровільно співпрацюючи з представниками псевдореспубліки.