Судитимуть правоохоронця з Луганщини за державну зраду. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Кримінал
10 вересня 2023, 13:46

Судитимуть правоохоронця з Луганщини за державну зраду

Прокурори Луганської обласної прокуратури направили до суду обвинувальний акт стосовно правоохоронця за фактом державної зради (ч. 2 ст. 111 КК України).

Слідством встановлено, що в березні 2022 року начальник сектору контролю за обігом зброї Сватівського районного відділу поліції ГУНП в Луганській області зрадив присязі та перейшов на бік ворога.

Він вступив до лав незаконного правоохоронного органу на тимчасово окупованій території Луганщини – так званого «Троїцького районного відділу внутрішніх справ мвс лнр».

Чоловік активно підтримує російську агресію проти України. Під час служби у псевдоправоохоронних органах дотримується нелегітимних нормативно-правових актів.

Наразі матеріали обвинувачення направлено до Синельниківського міськрайонного суду Дніпропетровської області для розгляду по суті, а зрадник оголошений у розшук.

Йому загрожує позбавлення волі на строк 15 років або довічно з конфіскацією майна.

Спеціальне досудове розслідування здійснювали слідчі ТУ ДБР, розташованого у м. Краматорську.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Джерело: "Луганська обласна прокуратура"
+Поширити: