Новини кримінального світу. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Новини кримінального світу

21 серпня 2023, 13:38

Депутату райради та двом жителям Луганщини повідомлено про підозру

Керівник Луганської обласної прокуратури повідомив про підозру у колабораційній діяльності депутату Старобільської районної ради 8 скликання від політичної партії «Наш край». Також за процесуального керівництва Сєвєродонецької та Старобільської окружних прокуратур за цією ж статтею повідомлено про підозру ще двом псевдопосадовцям незаконних органів «влади» на тимчасово окупованій території регіону.
20 серпня 2023, 18:52

Ракета «Іскандер-М» для удару по Чернігову була налаштована на вибух в повітрі над ціллю

росія вчинила удар по центру Чернігова за допомогою ракети "Іскандер-М". Детальніше про подію розповів Юрій Бєлоусов – керівник Департаменту протидії злочинам, вчиненим в умовах збройного конфлікту Офісу генпрокурора. Розслідування наразі зосереджене на вивченні обставин, пов'язаних з організацією виставки дронів, яка відбувалася під час ракетного удару.
19 серпня 2023, 12:23

В розшук оголошена «начальницю відділу освіти» окупаційної адміністрації на Луганщині

Прокурори Луганської обласної прокуратури направили до суду обвинувальний акт стосовно «начальниці відділу освіти» окупаційної адміністрації за фактом колабораційної діяльності. Слідством встановлено, що в липні 2022 року сєвєродончанка, ексначальниця адміністративно-господарського відділу в управлінні освіти Сєвєродонецької міської ВЦА, перейшла на бік ворога.
18 серпня 2023, 18:18

Блогеру із ТОТ Запоріжжя повідомлено про підозру за вербування агентури для фсб

Служба безпеки задокументувала підривну діяльність резидента (координатора) агентурних мереж фсб, який перебуває на тимчасово окупованій частині Запорізької області. У ході спецоперацій СБУ у травні та липні цього року на підконтрольній території регіону було затримано трьох його «підопічних».
18 серпня 2023, 17:50

В незаконному збагаченні на 9 млн. звинувачують в.о. мера Запоріжжя Куртєва – НАЗК

Анатолій Куртєв, який вже з 2021 року виконує обов'язки міського голови Запоріжжя, опинився в центрі скандалу, пов'язаного з незаконним збагаченням на суму 9 мільйонів гривень. Інформацію про це надала пресслужба Національного агентства з питань запобігання корупції.
18 серпня 2023, 13:10

Повідомлено про підозру колишньому правоохоронцю з Луганщини

За процесуального керівництва Сєвєродонецької окружної прокуратури повідомлено про підозру «начальнику відділу з питань міграції відділу міністерства внутрішніх справ росії «Кіровський» в колабораційній діяльності. Через проросійські погляди він не виконав наказ щодо виїзду на підконтрольну територію України та був звільнений, залишався в рідному місті, де й працював у незаконних силових структурах.
17 серпня 2023, 17:46

У Київській області поліція викрила міжнародний канал торгівлі людьми

У Київській області правоохоронці розкрили міжнародну мережу з торгівлі людьми. За даними глави Національної поліції, Андрія Нєбитова, 41-річний організатор цієї діяльності залучав дівчат для роботи у закордонних борделях. На одному з прикордонних пунктів пропуску Львівської області міграційна поліція завадила злочинній дії, коли намагалися вивезти жінок за кордон.
17 серпня 2023, 16:43

До суду направили справу «голови» так званої «лнр»

Прокурори Луганської обласної прокуратури направили до суду обвинувальний акт стосовно «голови» так званої «лнр». Йому інкриміновано вчинення умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України, а також публічні заклики до вчинення таких дій, за попередньою змовою групою осіб, та участь в організації та проведенні незаконного референдуму на тимчасово окупованій території.
16 серпня 2023, 21:13

Чоловік в США отримав $1,2 млрд штрафу за поширення приватних фото колишньої

У американському штаті Техас було прийняте рішення суду, згідно з яким чоловік зобов'язаний виплатити 1,2 мільярда доларів колишній дівчині, що стала жертвою "порнопомсти". Згідно з повідомленням видання The Washington Post, присяжні прийняли це рішення 16 серпня.
16 серпня 2023, 16:37

Рабство в Дніпрі: 25 людей утримували в так званих «реабілітаційних центрах»

Міграційна поліція міста Дніпра успішно розкрили справу щодо діяльності злочинної групи, яка займалася вербуванням та утриманням громадян у неволі. Поліцейські виявили, що зловмисники обіцяли своїм жертвам гідну працю та житло, після чого примушували їх працювати без оплати та проти їх волі.
16 серпня 2023, 14:30

Cудитимуть двох колаборантів з Луганщини, які керують відділами життєзабезпечення при окупантах

Прокурори Старобільської та Лисичанської окружних прокуратур Луганської області направили до суду обвинувальні акти стосовно двох колаборантів, які обійняли керівні посади в органах так званої «лнр». Їм інкриміновано колабораційну діяльність.
15 серпня 2023, 14:51

У Нацгвардії викрили масштабну корупційну схему – СБУ

Співробітники Національної гвардії, відповідно до зібраних доказів, безпідставно нараховували для себе та своїх підлеглих щомісячні доплати в розмірі 100 тисяч гривень, які, згідно з офіційними нормами, передбачаються за активну участь у бойових діях проти російських окупантів. Однак реальні дії цих осіб полягали в тому, що вони не перебували в районах зіткнень та не виконували будь-яких завдань на передовій лінії фронту.
15 серпня 2023, 12:55

В колабораційній діяльності повідомлено підозру псевдоректору луганського «вишу»

За процесуального керівництва Луганської обласної прокуратури повідомлено про підозру так званому «ректору освітнього закладу вищої освіти» у колабораційній діяльності. За даними слідства, підозрюваний ‒ луганчанин, який ще з 2014 року почав співпрацювати з владою так званої «лнр». До повномасштабного російського вторгнення в Україну був лікарем-хірургом.
14 серпня 2023, 14:52

Встановлено 15 осіб, які готують псевдовибори на Луганщині – СБУ

СБУ встановила особи п'ятнадцяти колаборантів, які взяли участь у підготовці псевдовиборів на тимчасово окупованій частині Луганщини. Серед цих осіб – керівники "виборчої комісії лнр", а також представники регіональних осередків російської партії "єдина росія" та інших політичних сил.
14 серпня 2023, 12:45

Судитимуть двох мешканців Луганщини за антиукраїнську діяльність

Прокурори Старобільської та Сватівської окружних прокуратур Луганської області направили до суду обвинувальні акти стосовно двох псевдопосадовців за фактом колабораційної діяльності. В березні 2022 року мешканка смт Біловодськ, керівниця дитячого танцювального колективу, почала співпрацювати з владою держави-агресора. Крім того, судитимуть ще одного колаборанта зі Сватівщини.
11 серпня 2023, 20:27

У справі зґвалтування 14-річної дівчини на території Закарпаття суд скасував попереднє рішення

Апеляційний розгляд справи про зґвалтування 14-річної дівчини на території Закарпаття завершено, про це повідомлено в Офісі Генерального прокурора. За отриманою інформацією, апеляційний суд переглянув рішення Воловецького районного суду відносно трьох неповнолітніх, звинувачених у вчиненні злочину.
11 серпня 2023, 16:13

Шахрай створив копію відомого Telegram-каналу та ошукав людей на 3 млн. грн

Правоохоронні органи виявили чоловіка, який створив фейкову копію популярного Telegram-каналу "Николаївський Ванек" з метою збору грошей, які, як стверджував, будуть спрямовані на підтримку Збройних Сил України. Про це повідомлено у заяві начальника поліції Миколаївської області Сергія Шайхета, опублікованій 11 серпня.
11 серпня 2023, 13:19

СБУ повідомила про підозру екслідеру комуністів Симоненку, який під час окупації Київщини втікав до рф у супроводі спецназу

Служба безпеки зібрала доказову базу на Петра Симоненка – колишнього народного депутата, керівника забороненої Комуністичної партії України, який підтримав збройну агресію рф.
11 серпня 2023, 13:11

Шокуюче відео ракетного удару по Запоріжжю з’явилося в мережі

У мережі з'явилося відео, яке зафіксувало наслідки ракетного удару, що стався вчора в Запоріжжі. Оператор записував відео з невеликої відстані від готелю Reikartz та демонстрував наслідки першого удару – можна побачити дим, а поруч перелякані діти. Вже через деякий час над готелем мчалася ще одна ракета, яка влучила в будівлю, де знов відбувся потужний вибух.
11 серпня 2023, 12:52

За співпрацю з ворогом підозрюються троє мешканок м. Сєвєродонецьк

За процесуального керівництва Сєвєродонецької окружної прокуратури Луганської області повідомлено про підозру трьом місцевим мешканкам у колабораційній діяльності. Ексначальниця департаменту економічного розвитку Сєвєродонецької міської ради в липні 2022 року стала «директором муніципального унітарного підприємства «сєвєродонецькводоканал».