Новини кримінального світу. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Новини кримінального світу

10 серпня 2023, 13:06

Нардепу Дубінському суд обрав запобіжний захід

Печерський районний суд міста Києва ухвалив рішення щодо застосування запобіжного заходу до народного депутата Олександра Дубінського. Протягом двох місяців, аж до 8 жовтня, йому доручено дотримуватися особистого зобов'язання, яке включає в себе носіння електронного браслета та обмеження виїзду з місця проживання
09 серпня 2023, 17:28

На реконструкції алеї на Андріївському узвозі вкрали, щонайменше, 1,4 млн гривень

Правоохоронці повідомили про підозру віце-директору комунального підприємства, який, за даними слідства, спричинив збитки бюджету столиці в розмірі понад мільйона гривень під час проведення реконструкції пішохідної алеї Андріївського узвозу. Про це інформує прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.
09 серпня 2023, 17:11

В Кропивницькому затримали депутата міськради: підозра у рекетирстві

В Кропивницькому було здійснено затримання депутата міської ради, якому висунуто підозру у скоєнні рекету. За даними, отриманими 9 серпня від СБУ, Офісу генерального прокурора, Національної поліції. Наразі відомо, що депутата було затримано в його власному офісі в момент передачі другої частини "данини", яку він незаконно вимагав від підприємця.
09 серпня 2023, 16:41

Колишній мер Рахова втік з країни – Віктора Медвідя тепер шукає поліція

Органи правопорядку вивчають законність виїзду з країни колишнього міського голови Рахова Віктора Медвідя. Про це повідомили представники пресслужби Головного управління Національної поліції в Закарпатській області. За отриманою інформацією, встановлено, що відомий урядовець використав своє посадове становище з метою покинути межі України.
09 серпня 2023, 16:31

Народному депутату від фракції "Слуга народу" Анатолію Гунько оголосили підозру - НАБУ

Народному депутату від фракції "Слуга народу" Анатолію Гунько оголосили підозру в одержанні неправомірної вигоди у розмірі 85 тисяч доларів. За повідомленнями Національного антикорупційного бюро (НАБУ) та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП), підозра була оголошена ще вчора після того, як Анатолій Гунько був спійманий на моменті отримання коштів.
09 серпня 2023, 16:11

В СБУ дали пояснення щодо запобіжного заходу митрополиту Павлу (Лебідю)

Днями за митрополита УПЦ (МП) Павла (Лебідя) внесено заставу у розмірі 33,3 млн грн, через що його звільнено з-під варти, як це передбачає попереднє рішення Солом’янського районного суду м. Києва. Зважаючи на окремі запити ЗМІ, Служба безпеки України повідомляє, що такий вид запобіжного заходу жодним чином не вплине на справедливий розгляд справи митрополита Павла в суді.
09 серпня 2023, 13:52

Ще шістьом колаборантам-«освітянам» на Луганщині повідомлено про підозру

За процесуального керівництва прокурорів Старобільської, Сєвєродонецької, Щастинської окружних прокуратур Луганської області шістьом місцевим жителям заочно повідомлено про підозру у колабораційній діяльності. За даними слідства, підозрювані, колишні освітяни Луганщини, у 2022 році підтримали агресію рф проти нашої держави та пішли на співпрацю з окупантами.
08 серпня 2023, 16:45

СБУ та НАБУ викрили чинного народного депутата України на масштабній корупції

За гроші посадовець обіцяв бізнесмену забезпечити надання в обробіток державних земельних ділянок Національної академії аграрних наук України. Правоохоронці задокументували злочинну діяльність нардепа та викрили його «на гарячому» під час отримання ним першої частини неправомірної вигоди у розмірі 85 тис. доларів США.
08 серпня 2023, 14:04

Повідомлено про підозру очільниками «митниці» та «міграційної служби» в «лнр»

Двом псевдоначальникам повідомлено про підозру у колабораційній діяльності. Після повномасштабного російського вторгнення мешканка смт Селезнівка, що на Луганщині, колишня держслужбовиця, почала співпрацювати з представниками так званої «лнр». Другий підозрюваний – мешканець Луганська, ексспівробітник Старобільської митниці ДМС України.
07 серпня 2023, 21:33

Смерть мобілізованого з епілепсією набуває суспільного резонансу. Ведеться слідство

Розпочато декілька кримінальних проваджень у зв'язку із смертю молодого чоловіка із епілепсією, що стався після його мобілізації до військової частини. Йдеться в повідомлені 7 серпня Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону.
07 серпня 2023, 20:04

Ще одного військкома взяли під варту з можливістю внесення застави

Військкому із Закарпаття, якого підозрюють у використанні солдатів для особистої будівництва, Личаківський суд Львова (в понеділок, 7 серпня) призначив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 805 тисяч гривень. За повідомленням "Суспільне.Львів", військовослужбовця, уродженця рф, затримали 2 серпня.
07 серпня 2023, 18:09

Петро Лебідь на волі під заставу майже в 1 млн. доларів

Митрополит УПЦ МП, колишній настоятель Києво-Печерської лаври Павло (Петро Лебідь) – в народі «Паша-мерседес», - вже на волі, оскільки за нього була внесена застава. Про це з'явилася інформація в понеділок, 7 серпня, і була підтверджена адвокатом Микитою Чекманом в його Telegram-каналі.
07 серпня 2023, 15:48

Підозру отримала суддя з Луганщини у держзраді та заклику до зміни влади

За процесуального керівництва прокурорів Генеральної інспекції Офісу Генерального прокурора та Луганської обласної прокуратури повідомлено про підозру «голові Кам’янобродського районного суду міста Луганська лнр». Їй інкриміновано публічні заклики до насильницької зміни чи повалення конституційного ладу та захоплення державної влади, посягання на територіальну цілісність і недоторканність України та державну зраду.
05 серпня 2023, 20:28

Від російського ворожого обстрілу на Сумщині загинув цивільний

В результаті мінометного обстрілу з боку російських військ у Новослобідській громаді Сумської області загинув місцевий мешканець. З цього приводу розпочато досудове розслідування, про що повідомив Офіс генерального прокурора у Телеграмі.
05 серпня 2023, 16:35

Затримано начальника одного з київських військкоматів за переправлення чоловіків за кордон - ДБР

Працівники ДБР затримали начальника київського районного Територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Він був спільником начальника одного з управлінь штабу командування Сухопутних військ ЗСУ, якого Бюро викрило на масштабній корупційній схемі переправлення за кордон громадян призовного віку.
04 серпня 2023, 21:23

У Рівному засуджено колаборанта з Луганщини

Рівненський міський суд призначив покарання колаборанту з Луганщини, 27-річному жителю, у вигляді 10 років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади строком 15 років та з конфіскацією майна. Про це стало відомо з повідомлення Рівненської обласної прокуратури.
04 серпня 2023, 13:42

Оприлюднено плани рф щодо «вагнера» в Білорусі - СБУ

Служба безпеки України здобула розвіддані, які свідчать про підготовку росіянами масштабної провокації «під чужим прапором» на стратегічному об’єкті білорусі – Мозирському нафтопереробному заводі. За наявними даними, підготовкою теракту займається диверсійно-розвідувальна група із кадрових військових зс рф та співробітників російських спецслужб, яких відправили на територію білорусі під виглядом «вагнерівців».
04 серпня 2023, 12:38

Колишнім кореспондентам регіональних видань Луганщини повідомлено про підозру

За процесуального керівництва Старобільської та Лисичанської окружних прокуратур Луганської області екскореспондентам регіональних газет повідомлено про підозру у колабораційній діяльності. За даними слідства, підозрювані ‒ мешканці смт Біловодськ та м. Попасна, які після повномасштабного вторгнення рф залишилися на тимчасово окупованій території області.
03 серпня 2023, 18:20

Завершено розслідування проти судді, який спровокував смертельну ДТП в Києві

Прес-служба Державного бюро розслідувань повідомила, що досудове розслідування проти судді Макарівського райсуду Київської області Олексія Тандира, який став причиною смертельної ДТП на блокпосту у травні цього року, завершилося.
03 серпня 2023, 17:45

Командири на Київщині нараховували собі «бойові» в тилу – підозра від ДБР

Працівники ДБР у взаємодії із СБУ повідомили про підозру чотирьом посадовцям одного з центрів підготовки підрозділів Нацгвардії України, які безпідставно нараховували собі та отримували додаткову грошову винагороду за нібито участь у бойових діях.