Відео новини. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Відео новини

08 березня 2024, 19:49

Візит до Туреччини: Президент України присвоїв назву корвету ВМС України

Президент України Володимир Зеленський дав назву новому корвету, який будується у Туреччині для України. Згідно з наказом №150/2024, корвет класу "Ada" Військово-Морських Сил Збройних Сил України отримав ім'я гетьмана Івана Виговського.
07 березня 2024, 13:35

На росії в Казані згоріли казарми танкового училища - росЗМІ

Велика пожежа сталась у вищому танковому командному училищі на Оренбурзькому тракті в російській Казані в четвер, 7 березня. Повідомляється, що згарищу присвоєно другий ранг займання. На місці працюють пожежники. За попередніми даними, горить не менше, ніж 120 кв. м казарм. За даними російських ЗМІ, була проведена евакуація. Традиційно заявляється про те, що постраждалих немає.
06 березня 2024, 17:53

Зеленський та голова уряду Греції вшанували пам’ять загиблих унаслідок влучання дрона рф у житловий будинок в Одесі

Під час робочого візиту до Одеської області Президент України Володимир Зеленський та Прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс вшанували пам'ять жителів Одеси, загиблих у результаті атаки російського безпілотника типу "Шахед" у житлову дев’ятиповерхівку.
06 березня 2024, 17:33

Зеленський прокоментував російський ракетний удар по Одесі

У момент зустрічі президента України Володимира Зеленського з главою уряду Греції Кіріакосом Міцотакісом в Одесі, місто було обстріляне ракетами з боку російських загарбників, що призвело до жертв та поранених серед мирного населення. Про це Зеленський повідомив на пресконференції 6 березня. Кіріакос Міцотакіс, у свою чергу, підтвердив, що перебував у порту разом із Зеленським, коли сталася атака.
06 березня 2024, 17:15

Організаторку «виборів путіна в президени» у тимчасово окупованому Бердянську підірвали в авто

У тимчасово захопленому російськими окупантами Бердянську невідомі особи вчинили підрив автомобілю однієї з організаторів "виборів путіна в президенти", що призвело до його смерті. Кадри наслідків вибуху були опубліковані пропагандистськими джерелами окупантів. Жінка сіла у своє авто, після чого спрацював вибуховий пристрій. Від отриманих травм вона померла у лікарні.
06 березня 2024, 12:37

Суми під атакою російських дронів: поранено людей, постраждала інфраструктура

Чергову атаку російські агресори вчинили на місто Суми, використовуючи ударні дрони. Зазначається, що близько 1:00 ночі, ворог завдав удару трьома БпЛА по цивільним обʼєктам м. Суми. Крім того, атака призвела до пошкодження 11 багатоквартирних будинків та будівлі дошкільного навчального закладу. Також пошкоджено близько 20 автомобілів. Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни.
05 березня 2024, 18:04

У річці Тиса на Закарпатті знайдено тіло молодого чоловіка

На території Закарпаття з річки Тиса вилучили тіло молодого чоловіка. Під час ранкового патрулювання річкової ділянки кордону прикордонний наряд відділення Солотвино виявив у Тисі тіло людини без ознак життя. До місця події були викликані рятувальники та правоохоронці. Тіло було витягнуте з води. Як виявилося, загиблим є мешканець Івано-Франківської області, народжений у 2002 році.
05 березня 2024, 12:33

Знищення російського воєнного корабля «сергій котов». Відео – ГУР

Морські дрони Magura V5 в ніч на 5 березня вдало атакували російський воєнний корабель Сергій Котов. Судно російських окупантів зазнало три пошкодження: корми та правого й лівого бортів. У Головному управлінні розвідки зазначили, що його вартість становить близько 65 мільйонів доларів.
03 березня 2024, 12:07

ДСНС: росіяни вбили трьох маленьких дітей в Одесі. Загальна кількість жертв зросла до 10

В Одесі вранці 3 березня рятувальники знайшли під завалами багатоповерхівки загиблу дитину. Таким чином кількість жертв зросла до 10. Про це повідомляє Одеська ОВА та ДСНС України. Дев'ятою жертвою, про яку зазначалось раніше, – була жінка. Біля неї знайшли тіло немовляти – дитині не було ще й року.
02 березня 2024, 12:57

Атака на Одесу 2 березня: з-під завалів достали тіло дитини, зросла кількість жертв. 18+

Окупанти з росії продовжують воювати із цивільними людьми. Нічна атака 2 березня «шахедів» відбувалась на: Харків, Одесу, міста Сумщини. Один із російських дронів влучив у житловий багатоквартирний будинок в Одесі. Зруйновано 18 квартир. Число жертв унаслідок нічної атаки російських воєнних злочинців по Одесі 2 березня зросла до трьох. Зокрема, під завалами було виявлено тіло маленької дитини.
01 березня 2024, 18:39

Україна та Нідерланди підписали десятирічну безпекову угоду

Президент України Володимир Зеленський та прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте уклали двосторонню угоду щодо співпраці у сфері безпеки. Підписання документа відбувалось у Харкові. Угодою передбачено виділення 2 мільярдів євро військової допомоги від Нідерландів у поточному році та надання оборонної підтримки протягом наступних 10 років.
28 лютого 2024, 13:12

Зеленський та Еді Рама підписали Договір про дружбу та співробітництво між Україною та Албанією

Президент України, Володимир Зеленський, зустрівся з прем’єр-міністром Албанії, Еді Рамою, у місті Тирані. Про це глава держави повідомив у своєму офіційному акаунті у соціальній мережі. Під час зустрічі сторони підписали договір про дружбу і співпрацю між Україною та Албанією. В рамках цього візиту він також планує взяти участь у саміті "Україна — Південно-Східна Європа".
27 лютого 2024, 14:13

Надання €50 млрд допомоги Україні схвалено Європарламентом

Європарламент схвалив надання 50 млрд євро допомоги Україні. Повідомляється, що 536 євродепутатів проголосували «За», «проти» – 40 голосів. Також зазначено, що перша виплата має відбутися вже на наступному тижні. Нещодавно близько 20 європейських лідерів зустрілися у Парижі для обговорення посилення координації між союзниками та Україною.
26 лютого 2024, 13:45

На Сумщині росіяни авіаударом вбили подружжя у своєму будинку

Чергового авіаудару по Сумському району завдали російські окупанти, внаслідок чого у своєму приватному будинку загинуло подружжя. Авіаудар російських окупантів по Юнаківській громаді призвів до руйнування одного приватного житлового будинку та пошкодження п'яти інших. Військова адміністрація закликала місцевих мешканців скористатися можливостями евакуації.
24 лютого 2024, 17:28

До Києва прибули лідери країн Заходу з нагоди другої річниці повномасштабної війни з росією

Чотири лідери із західних країн прибули до Києва в суботу, щоб висловити свою підтримку Україні з нагоди другої річниці повномасштабного російського вторгнення. Звертаючись до високих гостей, Глава держави висловив подяку їм і народам їхніх країн, а також усім друзям і партнерам України за все, що вони зробили для українців упродовж повномасштабної війни.
24 лютого 2024, 14:41

Подробиці знищення другого російського ДРЛО А-50 – ГУР

Другий літак дальнього радіолокаційного виявлення ВКС рф А-50У було знищено 23 лютого біля міста Приморсько-Ахтарск на Азовському морі. Після цієї видатної події ще п’ять рашистських літаків були відкликані з бойових завдань. За даними розвідки, останній свій зліт А-50У здійснив вчора о 15:50 з аеродрому Ахтубінск та мав виконувати терористичні завдання росії поблизу населених пунктів Приморсько-Ахтарск – Зерноґрад.
24 лютого 2024, 14:02

Друга річниця повномасштабного вторгнення росії в Україну

Сьогодні, 24 лютого, виповнюється друга річниця від початку вторгнення військ рф в Україну. Російський поки що президент путін планував за короткий строк завоювати всю нашу державу. Але героїчний опір українського народу зірвав ці плани.
23 лютого 2024, 16:58

Підписано безпекову угоду між Україною та Данією

Президент України Володимир Зеленський та прем’єр-міністр Данії Метте Фредеріксен уклали угоду про співробітництво в галузі безпеки та довгострокову підтримку між нашими країнами. Договір укладено за змістом положень Спільної декларації, ухваленої Україною та членами «Групи семи» у Вільнюсі 12 липня 2023 року.
23 лютого 2024, 13:04

У Польщі знову висипали на землю сільгосппродукцію з України, що прямувала до Німеччини

У Польщі на станції "Дорогуськ" відбувся черговий скандальний інцидент, коли невідомі особи відкрили три зерновози, що перевозили ріпак з України до Німеччини, та висипали українську сільгосппродукцію на землю. Про це повідомив міністр інфраструктури України. Укрзалізниця готує відповідне звернення до правоохоронних органів Польщі стосовно цього інциденту.
20 лютого 2024, 18:10

Поблизу «уряду днр» в Донецьку пролунали вибухи – росЗМІ

У Донецьку, що тимчасово перебуває під окупацією російських загарбників, сталася серія вибухів у районі, де знаходиться будівля так званого "уряду днр". Згодом було додано, що один із боєприпасів впав поруч з бібліотекою імені Крупської. Також надійшла інформація про те, що ракета впала у дворі тієї ж бібліотеки.