Відео новини. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Відео новини

12 січня 2024, 14:07

До Києва прибув Ріші Сунак з важливим посланням для України

Прем'єр-міністр Великої Британії, Ріші Сунак, прибув до Києва з важливим візитом удень 12 січня. Разом із ним до столиці України прибули міністр оборони, Грант Шаппс, та заступник начальника штабу оборони, Гвін Дженкінс. Анонсовано підписання важливих угод та оголошення про новий великий пакет підтримки України у розмірі 2,5 мільярда фунтів стерлінгів.
12 січня 2024, 13:42

Херсон під російським обстрілом: загинули двоє людей

Окупаційні російські сили знову вбили цивільних людей у Херсоні, повідомив керівник Херсонської обласної військової адміністрації. Росія вчергове підтвердила, що вона — країна-терорист. Щирі співчуття родинам загиблих.
11 січня 2024, 18:16

Президент України прибув з робочим візитом до Латвії

Президент України Володимир Зеленський прибув із робочим візитом до столиці Латвії – Риги. Офіційний візит розпочався із церемонії зустрічі українського лідера із президентом Латвії Едгаром Рінкевичем поблизу Ризького замку. Обидва лідери проведуть переговори, в рамках яких обговорять різні аспекти двосторонньої співпраці між Латвією та Україною.
11 січня 2024, 14:03

Майно сім’ї бізнесмена Гринкевича потрапило під арешт – ДБР

На майно сім’ї та підприємств, пов'язаних із львівським підприємцем Ігорем Гринкевичем, одного з найбільших постачальників Міністерства оборони, накладено арешт. Його також підозрюють у наданні хабаря слідчому Державного бюро розслідувань. Також Міністерство оборони ухвалило рішення щодо розірвання договорів з львівським бізнесменом Ігорем Гринкевичем.
10 січня 2024, 15:00

Литва, Латвія, Естонія, Молдова можуть бути наступними, якщо ми не витримаємо – Зеленський

Президент Володимир Зеленський висловив занепокоєння можливою загрозою союзницьким країнам, вказавши, що росія може напасти на Литву, Латвію, Естонію та Молдову у разі, якщо Україна програє у війні. Про це сказав президент України на спільній пресконференції з президентом Литви Ґітанасом Науседою у Вільнюсі.
08 січня 2024, 13:11

Про наслідки російської ракетної атаки повідомив міністр МВС

Сьогодні вранці стали відомі результати ракетних атак, які здійснили російські окупанти у чотирьох регіонах України. У Запоріжжі ракети вдарили у житлові райони, Дніпропетровська область також зазнала ударів. Окупанти, за попередніми даними, завдали не менше чотирьох ударів по Харкову, у Хмельницькій області також зафіксовано кілька вибухів
06 січня 2024, 17:00

ТЦК у Закарпатті викрали чоловіка з авто, залишивши в ньому дружину з дитиною

У Закарпатській області, за словами народного депутата від фракції «Слуга народу» Георгія Мазурашу, співробітники Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) здійснили викрадення водія, витягнувши його з автомобіля на блокпосту та перевезли до Хустського ТЦК. Його дружина залишилась разом із дитиною на трасі у селі Міжгір'я.
04 січня 2024, 17:43

Знищено ще один російський літак Су-34: відео як горить винищувач показало ГУР

Головне управління розвідки офіційно оголосило про ліквідацію бомбардувальника Су-34 на російському аеродромі в Челябінську та оприлюднило відео події. "У ніч на 4 січня 2024 року на російському аеродромі Шаґол (м. Челябінськ) згорів тактичний бомбардувальник Су-34. Бойовий літак належав до складу авіаційного полку 21-ї змішаної авіадивізії ПКС ЗС рф".
04 січня 2024, 16:24

У москві в ніч на 4 січня три райони залишились без електрики та опалення у сильний мороз

У столиці країни-агресорки, москві, під час різкого зниження температури до -25 градусів, в ніч на 4 грудня три райони опинились без електропостачання та опалення через пожежу на високовольтній трансформаторній підстанції. Пожежа спалахнула на Високовольтному проїзді в столиці на росії. Зараз вже зафіксовано відключення електроенергії та опалення в понад 20 багатоповерхових будинках.
03 січня 2024, 17:10

Співає вона, а соромно мені: дочка В'ячеслава Хурсенка заявила, що "Квартал" спотворив пісню батька "Соколята"

Співачка Марія Хурсенко обурена новорічним номером "Вечірнього кварталу", в якому використали та «спотворили» пісню її батька, В'ячеслава Хурсенка "Соколята", та публічно заявила про порушення авторських прав. За її словами, дозволу на використання музики та мотиву пісні не надавалось. Також вона висловила обурення тим, як «знецінили та спотворили пісню батька».
02 січня 2024, 19:58

Масована російська атака по Україні: відомо про загибель п’ятьох людей, 129 постраждалих

Станом на 18:00 вечора 2 січня відомо, що загальна кількість постраждалих в Україні внаслідок російської атаки становить 129 людей. На жаль, п'ятеро людей загинули. Рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки масованого ракетного удару та комбінованого удару за допомогою БпЛА, які здійснила країна-агресорка росія по Україні вночі та з ранку 2 січня.
01 січня 2024, 14:28

Існує загроза цунамі на побережжі Японії через сильний землетрус, людей просять евакуюватись

Сильний землетрус магнітудою 7,6 за шкалою Ріхтера стався в Японії в понеділок, 1 січня. Спочатку реєстрували підземні поштовхи магнітудою 5,7, але потім наступив значно сильніший афтершок. У зв’язку із цією надзвичайною ситуацією японські енергетичні компанії розпочали негайні перевірки стану атомних об’єктів. На західному узбережжі Японії оголошено загрозу цунамі, де хвилі можуть досягати висоти п'яти метрів.
31 грудня 2023, 13:34

Під російським обстрілом Селидове: дві людини загинули, 12 отримали поранення

Внаслідок атаки росії на місто Селидове в Покровському районі дві людини загинули, а 12 отримали поранення. Донецька обласна прокуратура підтвердила загибель 60-річної жінки, а її 36-річного сина було госпіталізовано. Голова Донецької обласної державної адміністрації пояснив, що ворожий удар було нанесено по житловому кварталу в Селидовому.
29 грудня 2023, 14:01

Масований ракетний удар з боку російських окупантів по Україні: Київ. Наслідки, фото, відео

Під час ранкового масованого удару російських загарбників 29 грудня над Києвом та областю було знищено понад 30 повітряних цілей. Як повідомили в Київській міській військовій адміністрації, – троє людей загинуло, ще 24 – постраждали. В столиці було оголошено тривогу тричі, і вона сумарно тривала приблизно 5 годин.
29 грудня 2023, 13:30

Масований ракетний удар з боку російських окупантів по Україні: Одеса. Наслідки, фото, відео

У результаті масованого російського ракетного удару по Одесі відомо про трьох загиблих та 22 поранених людей, серед них двоє дітей (6 та 8 років) та вагітна жінка. У важкому стані перебуває 26-річна дівчина, лікарі роблять усе можливе. Загалом в лікарнях міста лишається 18 постраждалих, інші після отримання допомоги, продовжують лікування вдома. Розбір завалів триває, цифри, на жаль, можуть змінюватися.
26 грудня 2023, 17:07

Шматки російського корабля «новочеркаськ» збирають по всій окупованій Феодосії

Фрагменти великого десантного корабля "новочеркаськ" Чорноморського флоту ВМФ росії розкидані по всьому окупованому місту після ракетної атаки, яку влаштували Збройні сили України в ніч на 26 грудня. OSINT-аналітики припускають, що ці фрагменти можливо впали приблизно аж за 650 метрів від місця розташування колишнього корабля рф у Феодосії.
26 грудня 2023, 12:22

Ще один російський воєнний корабель пішов за напрямком крейсера «москва»: знищено ВДК «новочеркаськ»

У ніч на 26 грудня в тимчасово окупованому місті Феодосія пролунала серія потужних вибухів. Збройні сили України знищили великий десантний корабель російської федерації під назвою вдк рф «Новочеркаськ». Вибухи сталися у районі порту Феодосії приблизно о 03:30. За інформацією від місцевих телеграм-каналів повідомляється, що корабель нещодавно привіз з Ірану нову партію "шахедів".
24 грудня 2023, 18:26

Зеленський привітав українців з Різдвом

Президент Володимир Зеленський у Святвечір привітав українців з Різдвом Христовим! Головним проханням у молитві на Святвечір буде те, щоби повернулися живими всі захисники України, та щоб вони повернулися переможцями.
21 грудня 2023, 20:23

В Одесі ТЦК викрадають з вулиць людей на «швидкій», купленій людьми для поранених бійців

Мережею шириться відео, на якому військові схожі на співробітників ТЦК та СП, які пересувались на спеціальному автомобілі швидкої допомоги та намагались силоміць "запакувати" чоловіка. Все виглядало, як викрадення пересічного громадянина з вулиці міста. За фактом цієї події буде проведена перевірка. Про це повідомляє пресслужба Сил оборони півдня на своєму Telegram-каналі в четвер, 21 грудня.
20 грудня 2023, 19:47

Щоденно з України виїжджають тисячі чоловіків призовного віку – ДПСУ

За добу з України по всій ділянці вздовж західного кордону виїжджають близько 6000 чоловіків призовного віку. Таку інформацію надав полковник Ігор Матвійчук, начальник відділу організації прикордонного контролю Західного регіонального управління Держприкордонслужби України. Більш за все виїжджає водіїв вантажних перевезень, супроводжуючих осіб з інвалідністю, а також самі особи з інвалідністю та багатодітні чоловіки.