Відео новини. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Відео новини

01 квітня 2024, 19:56

На росій у підмосков'ї велика пожежа на заводі

На росії повідомляють про чергову велику пожежу, яку було зафіксовано на крупному російському заводі. Цього разу палало в окупантів у місті Хотьково під москвою. Про це повідомили російські інформаційні ресурси. Згідно з отриманою інформацією, на заводі «Електроізоліт», що є великим виробництвом ізоляційних матеріалів для електротехнічної галузі, спалахнула масштабна пожежа.
01 квітня 2024, 17:55

Офіцер, що подарував гранати помічнику Залужного, піде під суд

Досудове розслідування, проведене Державним бюро розслідувань, стосовно офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тимченка, завершилося. Встановлено, що саме він подарував гранати Геннадію Частякову, що призвело до трагічної загибелі останнього. Тимченко інкримінується вбивство через необережність.
30 березня 2024, 20:51

Вибух в будинку в Білій Церкві: зросла кількість жертв

Кількість жертв вибуху в багатоквартирному житловому будинку в Білій Церкві, який трапився в суботу, 30 березня, зросла. Про це інформує пресслужба ДСНС України. За даними ДСНС, один балкон на 3-му поверсі зруйновано повністю, ще один - 1 частково. Загорілася квартира на 3-му й 4-му поверхах. 8-річного хлопчика госпіталізували з діагнозом «отруєння продуктами горіння».
30 березня 2024, 20:14

Засобами ППО було знищено три ворожі повітряні цілі на півдні

Силами протиповітряної оборони Південного повітряного командування Збройних Сил України було знищено три ворожі повітряні цілі.
29 березня 2024, 21:02

Зеленський підтвердив призначення Данілова послом України в Молдові

Колишній секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов призначений на посаду посла України у Молдові. Про це повідомив Володимир Зеленський під час свого вечірнього звернення в п'ятницю, 28 березня. Глава держави заявив, що Олексій Данілов продовжить свою подальшу діяльність на дипломатичному напрямі та підтвердив висунення Данілова як кандидата на посаду нового посла України в Молдові.
28 березня 2024, 20:40

Найближчими місяцями може початися наступ росії – Зеленський

У найближчі місяці очікується активізація російських військ, яка може відбутися наприкінці травня або червні. Про це заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю американській телерадіокомпанії CBS News. Якщо Україна програє, війна може прийти і в Європу, і в США.
28 березня 2024, 18:17

Збито російський військовий літак у Севастополі

В тимчасово окупованому місті Севастополь збито російський військовий літак. Вказується, що місцеві мешканці зафіксували подію на відео. На одному з них видно літак, що охоплений полум'ям і стрімко падає. У другому відео видно розкритий парашут. Пілоту вдалося катапультуватися. Стверджується, що знищено російський літак-винищувач Су-27.
27 березня 2024, 18:14

Харків зазнав авіаудару: росіяни вперше за два роки вдарили бомбами, є вбиті та поранені

Повідомляється, що російські загарбники здійснили атаку на Харків авіабомбами вперше з 2022 року. Станом на зараз відомо про одного загиблого чоловіка, який перебував на вулиці під час атаки, а також про шістнадцятьох постраждалих, серед них четверо дітей. Мешканцям пошкоджених від влучання будинків буде надана гумдопомога та запропоновано тимчасове житло.
26 березня 2024, 13:06

ВМС підтвердили ураження чотирьох російських кораблів у Криму

Військово-морські сили ЗСУ підтвердили ураження російського військового десантного корабля «Іван Хурс». За словами речника, підтверджено ураження двох великих десантних кораблів – «Азов» і «Ямал», а також уражено ракетним комплексом «Нептун» великий десантний корабель «Костянтин Ольшанський», який був захоплений російськими окупантами у 2014 році в Криму.
25 березня 2024, 18:55

На Закарпатті жінки протестуапли проти мобілізації і ТЦК та перекривали трасу Київ-Чоп

У Закарпатті декілька десятків жінок здійснили акцію протесту, перекривши трасу Київ — Чоп, рухаючись безперервно пішохідним переходом. Їхній протест спрямований проти «примусової тотальної мобілізації». Про це повідомив депутат Ужгородської міської ради. На 13:30 дня рух по трасі Київ-Чоп відновлено за підтримки правоохоронних органів. Поліція вже встановила організаторів акції та проводить розслідування.
25 березня 2024, 17:41

Через проблеми з електропостачанням після російської атаки у Харкові достроково завершать опалювальний сезон

У Харкові, через проблеми з електропостачанням після російської атаки 22 березня, було прийнято рішення про дострокове завершення опалювального сезону. Міський голова також зазначив, що минулої п’ятниці росія знищила основні енергетичні об'єкти, які живили Харків, що призвело до відчутного дефіциту електроенергії.
25 березня 2024, 14:35

На росії повідомили про атаку БпЛА на Новочеркаську ДРЕС

У Новочеркаську, Ростовській області на росії, повідомляють про атаку та вибухи в ніч проти понеділка, 25 березня. Атака безпілотників відбувалась на місцеву теплову електростанцію – Новочеркаську ДРЕС. Інформація надійшла від місцевих мешканців через місцеві пабліки, які також публікують оперативно відео з декількома вибухами та спалахами.
25 березня 2024, 14:03

Ракетна атака на Київ: зросла кількість постраждалих, рятувальні роботи продовжуються

Кількість людей, які постраждали в результаті російської ракетної атаки на Київ у Печерському районі, зросла до семи, повідомив мер столиці. Поруч зі зруйнованим приміщенням державного навчального закладу розташований гуртожиток, де перебувало багато людей. За даними мера Києва, критичних руйнувань в гуртожитку немає та ніхто не постраждав. Рятувальники продовжують розбирати завали.
24 березня 2024, 14:01

Атаковано дронами нфтобазу російських окупантів у Криму – соцмережі

У ніч на неділю в тимчасово окупованому росіянами Криму сталася чергова серія потужних вибухів. Відразу була поширена інформація, що в районі селища Гвардійське спалахнула пожежа на нафтобазі. Зазначається, що нафтобаза розташована біля залізничної станції «Остряково». Також можливі влучання у гарнізон селища Гвардійське.
24 березня 2024, 13:31

Найпотужніша атака в Криму по російських окупантах – ЗМІ

У ніч проти неділі, 24 березня, по великій території тимчасово окупованого Криму сталася серія потужних вибухів, за якими відразу ж з’явилися повідомлення від місцевих ЗМІ про прильоти крилатих ракет у головний центр зв'язку чорноморського флоту росії в окупованому Севастополі, "прильоти" по живій силі окупантів, уражено воєнні кораблі, нафтобаза.
23 березня 2024, 13:00

Черговий російський НПЗ атаковано БпЛА, знищена колона нафтопереробної установки - ЗМІ

На черговому російському нафтопереробному заводі поблизу міста Новокуйбишевськ Самарської області у ніч на суботу, 23 березня, сталася потужна пожежа, повідомляють російські Telegram-канали. За попередніми даними, завод був атакований невідомими безпілотними летальними апаратами ударного типу. За словами місцевих жителів, спочатку всі почули гучний вибух, а потім побачили заграву та полум'я від великої пожежі.
22 березня 2024, 21:00

На росії під москвою сталася стрілянина в ТЦ «Крокус Сіті Холл»

На росії у великому концертному залі «Крокус Сіті Холл» у підмосковному Красногорську сталася стрілянина та величезна пожежа. За словами очевидців, чоловік відкрив стрілянину з автоматичної зброї всередині холу. В будівлі Крокус Сіті Холл наразі вирує пожежа, горить дах будівлі.
22 березня 2024, 14:46

Масований ракетний удар по Харкову: місто повністю знеструмлено

Уранці 22 березня місто Харків стало об'єктом масштабної російської ракетної атаки, що призвела до повного відключення електроенергії та паралізувала роботу служб, що залежать від енергопостачання. Внаслідок атаки також було припинено рух електротранспорту, але перевезення здійснюють автобуси за спеціальною схемою. Лінії екстреного реагування ДСНС 101 та 112 тимчасово недоступні.
22 березня 2024, 13:01

Атака по найбільшій ГЕС України – ДніпроГЕС у Запоріжжі. Кількість вбитих росіянами людей збільшилась

Під ранкову масовану російську повітряну атаку потрапив ДніпроГЕС у Запоріжжі. Російські загарбники знову атакували цивільну та критичну інфраструктуру Україні ракетами різного типу, зокрема під атаку потрапили й об'єкти енергетики. Розпочато розслідування за фактом масованого обстрілу Запоріжжя та Дніпровської ГЕС. Російські окупанти здійснили, попередньо, 20 ракетних ударів по території м. Запоріжжя.
22 березня 2024, 12:36

Наслідки російської ракетної атаки на Запоріжжя, руйнування цивільної та критичної інфраструктури

Внаслідок масованої російської ракетної атаки на Запоріжжя сталася трагедія з загиблими, пораненими та зниклими безвісти людьми, повідомив рано вранці 22 березня начальник Запорізької обласної військової адміністрації. Пошкоджено значну кількість житлових будинків та об’єктів інфраструктури, а рух транспорту на дамбі ГЕС був перекритий.