На Луганщині росіяни депортують населення та облаштовують військове містечко. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події / Регіональні
27 жовтня 2023, 13:18

На Луганщині росіяни депортують населення та облаштовують військове містечко

Під виглядом евакуації, російські окупанти здійснюють виселення жителів села Березове у Луганській області з метою облаштування власного військового містечка. Про це повідомив речник Генерального штабу Збройних сил України, Андрій Ковальов, у ході телемарафону у п’ятницю, 27 жовтня.

📢«У тимчасово окупованому селі Березове, що на Луганщині, окупанти під виглядом евакуації проводять депортацію місцевого населення. Людей без їхньої згоди переселяють ближче до кордонів з РФ. Загарбники роблять це з метою створення свого військового містечка у Березовому для розміщення там своїх підрозділів», - повідомив речник.

Ковальов зазначив, що окупанти активно викуповують будинки у місцевих мешканців за безцінь. У випадку, якщо жителі не згодні продати своє майно, російські військові, використовуючи силу, підселяють загарбників у житло до місцевих жителів.

Крім того, в Березовому окупанти встановили блокпост зі шлагбаумом, обмеживши проїзд цивільному населенню до цього села.

📅Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські загарбники готуються вивезти на росію населення Микитівського району Горлівки. У їх оселях планують розквартирувати свої окупаційні війська.


Irta-fax
+Поширити: