Під час циркової вистави у Запоріжжі артисти впали з 5-метрової висоти. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
28 квітня 2024, 13:59

Під час циркової вистави у Запоріжжі артисти впали з 5-метрової висоти

Напередодні, під час вистави у цирку в Запоріжжі, сталася трагедія. Під час виконання акробатичного номера пара артистів зірвалася з висоти та впала на підлогу. Про це повідомляє Telegram-канал "Новини Запоріжжя".

Згідно з повідомленням, акробати впали з висоти приблизно 5 метрів, отримавши травми різного ступеня тяжкості. Дівчина отримала струс головного мозку, а хлопець зламав ногу.

У відеозаписі, який розповсюдили в інтернеті, видно, як акробати виконують номер під куполом цирку. Вони демонстрували глядачам акробатичний трюк, під час якого хлопець тримався за канат, а дівчина за його ноги. На жаль, канат вискочив із рук артиста, що призвело до їхнього падіння з висоти на підлогу.

📅Нагадаємо, кілька років тому у львівському цирку теж сталася трагедія, коли лев напав на дресирувальника. Чоловіка доставили до лікарні, а глядачів евакуювали зі залу.


Irta-fax
+Поширити: