Президент звільнив голову Броварської РДА Майбоженка. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
27 квітня 2024, 20:31

Президент звільнив голову Броварської РДА Майбоженка

Президент Володимир Зеленський припинив повноваження Володимира Майбоженка на посаді голови Броварської райдержадміністрації через ганебний інцидент, коли той, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, збив чотирьох людей.

📢«Звільнити Майбоженка Володимира Володимировича з посади голови Броварської районної державної адміністрації Київської області відповідно до пункту 1 частини першої статті 9 Закону України ''Про місцеві державні адміністрації''», – йдеться у розпорядженні президента.

Посадовцю РДА повідомили про підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані сп’яніння (ч. 2 ст.-286-1 КК України).

Подія сталася 26 квітня, коли Майбоженко, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, збив чотирьох людей. У зв'язку з цим, Київська обласна державна адміністрація відразу оголосила про намір звільнити Майбоженка з посади.


Irta-fax
+Поширити: