У Лисичанську на Луганщині окупанти облаштували військовий шпиталь у житловому будинку. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події / Регіональні
07 жовтня 2023, 21:30

У Лисичанську на Луганщині окупанти облаштували військовий шпиталь у житловому будинку

У Лисичанську Луганської області російські окупанти влаштували військовий шпиталь у житловому будинку, де проживає мирне населення. Про це повідомлено в заяві Генерального штабу Збройних Сил України.

«Російські окупанти продовжують розміщувати військові шпиталі у будинках із мирними жителями. Так, у місті Лисичанськ Луганської області російські окупаційні війська облаштували військовий госпіталь у багатоквартирному будинку міста, де зараз мешкає цивільне населення», - відзначено у заяві.

📌Також повідомляється, що в Нижніх Сірогозах, Херсонська область, російські солдати перевели хворих цивільних з лікарні в приватні будинки поруч, щоб звільнити лікарню для приймання поранених військовослужбовців окупаційних військ.

📅Раніше було відомо, що з наступного року лікарні на тимчасово окупованих територіях будуть приймати українців без медичного страхування як іноземців. Іншими словами, – ті, хто відмовився від отримання паспорта російської федерації, залишаться без доступу до медичних послуг.


Джерело: "Генеральний штаб Збройних Сил України"
+Поширити: