У Сорокине (Краснодон) на Луганщині потужні вибухи та детонація російського складу БК. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події / Регіональні
25 вересня 2023, 13:04

У Сорокине (Краснодон) на Луганщині потужні вибухи та детонація російського складу БК

У тимчасово окупованому місті Сорокине, що колись було відоме як Краснодон, Луганської області, відбувся потужний вибух в районі заводу «Юність», який спеціалізується на виробництві радіотехніки та радіоелектроніки. Також, там знаходили промислові склади та Депо. Про цю вибухову подію повідомляють місцеві Telegram-канали, а також окупаційні новинні ресурси.

💥Повідомляється, що вибух стався в складі боєприпасів, які належали російським окупантам на території заводу «Юність». Місцеві мешканці почули вибух боєприпасів та охоче фільмують та фіксують перебіг подій. Окупанти оголосили про евакуацію зі шкіл і дитячих садків.

🚀Попередньо відомо, що у місті було декілька "прильотів". У небо здійнявся густий дим і було видно, як хаотично детонують російські снаряди.


Irta-fax
+Поширити: