Окупований Сєвєродонецьк: пожежа в зруйнованих будівлях, занедбаність та розруха. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
19 серпня 2023, 11:05

Окупований Сєвєродонецьк: пожежа в зруйнованих будівлях, занедбаність та розруха

В тимчасово окупованому Сєвєродонецьку остаточно знищуються будівлі, та об’єкти, яким майже стільки ж років, як і самому місту. Так, нещодавно в мережі з’явилось відео тліючої та напівзруйнованої будівлі колишнього кінотеатру «Сучасник».

Виникли труднощі з ідентифікацією часу події, але в коментарях підтвердили мешканці, що кадри пожежі та диму – серпень 2023 року (відсутня точка продажу кави біля входу, висока трава навколо та занедбаність території).

«Сучасник» відкрили в Сєвєродонецьку у 1966 році, коли похід у кіно вважався святковою культурною подією. Декілька поколінь виросли та добре пам’ятають зміни, які притерпіла будівля колись типового проєкту кінотеатру (*архівні фото)

Також, окупанти почали фіксувати (з невідомою метою) зруйновані ними ж об’єкти малих архітектурних форм (МАФИ), котрі колись були об’єктами підприємницької діяльності містян.


Irta-fax
+Поширити: