Окупанти на Луганщині відкрили осередок пропаганди. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події / Регіональні
26 липня 2023, 21:55

Окупанти на Луганщині відкрили осередок пропаганди

На території Луганської області, яка зараз перебуває під окупацією, було відкрито так зване "регіональне відділення спілки журналістів росії". Його керівником став заступник гендиректора «гтрк "лнр"», пропагандист євген мурильов.

Цю інформацію оприлюднило пропагандистське медіа ЛИЦ, посилаючись на лідера терористичної організації "лнр" леоніда пасічника. Згідно з цим повідомленням, наразі на окупованій території Луганської області працюють близько 5000 людей, які займаються пропагандою країни-агресора.

Раніше, у травні, російські окупанти відкрили представництво спілки журналістів рф в Мелітополі, яке знаходиться на тимчасово захопленій території Запорізької області. Це відділення очолив сергій корабельников з Омська, який має зв'язки з декількома організаціями, зокрема, муніципальним унітарним підприємством муніципального утворення «місто-курорт анапа ‘медіа-група ‘анапа’».

Раніше, херсонці Ольга Тетеря, Ігор Качур, Серафим Іванов, Євген Білий та Олег Грушко, які працюють у російських окупаційних медіа, стали членами спілки журналістів росії, а їх членство було офіційно засвідчене російським пропагандистом олександром малькевичем.

Важливо зазначити, що в лютому Міжнародна федерація журналістів призупинила членство спілки журналістів росії через її діяльність на окупованих територіях України.

Згідно з цією інформацією, діяльність спілки журналістів росії була призупинена до наступного з'їзду, який відбудеться у 2026 році.


irta-fax
+Поширити: