Окупована Кремінна на Луганщині зазнала обстрілу та чергових руйнувань - ЗМІ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події / Регіональні
25 липня 2023, 13:31

Окупована Кремінна на Луганщині зазнала обстрілу та чергових руйнувань - ЗМІ

Окупована Кремінна зазнала обстрілу та чергових руйнувань. За даними з соцмереж повідомляється, що останню ніч в місті було гучно від пересування важкої техніки окупантів. Помічено декілька машин з піхотою, що прямували за бронею.

В результаті обстрілу було зруйновано повністю приміщення пошти, пошкоджено площу біля автовокзалу, а саме – потенційну стоянку тої самої техніки рф.

Зазначається, що окупантам байдуже на руйнування інфраструктури та жертви цивільних на окупованих ними територіях, тому не виключено, що більшість провокативних обстрілів здійснюється росією з метою дискредитацій Зброєних Сил України.

Увага: цивільним не ркуомендується перебувати біля військових об'єктів, знакохитись поряд, чи користуватись ними. Також, слід уникати скупчень техніки, складів та живої сили окупантів.


irta-fax
+Поширити: