Окупанти продовжуть вивозити дітей з Луганщини до рф. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події / Регіональні
20 липня 2023, 13:11

Окупанти продовжуть вивозити дітей з Луганщини до рф

Загарбники вивезли приблизно 80 старшокласників із тимчасово окупованих територій Луганщини у військову академію в Кострому. Інформацію про це повідомила Луганська ОВА.

Викрадені діти, за словами окупаційних сил, зараз перебувають на "військових зборах" на полігоні академії військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту та інженерних військ у Костромській області. Цей крок засвідчує агресивність і незаконні дії окупаційної влади, яка намагається залучити молодь до своїх збройних сил.

Крім того, на тимчасово окупованих територіях породіллям відмовляють в оформленні виплат, якщо в них немає паспорта рф. Відбувається систематичний тиск окупантів з метою примусової паспортизації населення. Навіть ті діти, які народжуються на окупованих територіях, згідно з ворожим законодавством, вважаються громадянами рф, але навіть у такому випадку їх батьки не можуть отримати соціальні виплати.

До цього додається зростаючий рівень злочинності через міграцію росіян в окуповані міста. Наприклад, у Довжанську збільшилася кількість крадіжок, проте місцеві "правоохоронці" залишають багато справ без уваги.


Джерело: "Луганська ОВА"
+Поширити: