Про забезпечення водою окупованого Сєвєродонецька – Власенко. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Регіональні
10 липня 2023, 12:25

Про забезпечення водою окупованого Сєвєродонецька – Власенко

В окупованому Сєвєродонецьку продовжується критична ситуація з постачанням питної води, а зі зростанням температури проблема стає ще загостренішою. Про це заявив керівник Сєвєродонецької РДА Роман Власенко під час ефіру на телеканалі "Еспресо".

"Ситуація не покращується, вода не подається. Зараз, в умовах літньої спеки, це особливо відчувається. Ми маємо інформацію про недостатню кількість кваліфікованих працівників у сфері житлово-комунального господарства. Знову ж таки, виникають проблеми з виплатою заробітної плати", - зазначив він.

Власенко також додав, що молодь з Сєвєродонецька виїжджає на окуповані території або в російську федерацію, оскільки вони не бачать перспектив для себе в місті.

"Є тенденція до від'їзду молодих та працездатних мешканців або на окуповані території, або до російської федерації. Люди відчувають, що вони не знайдуть там нормального життя", - повідомив керівник РДА.


Джерело: "Еспресо"
+Поширити: