У ніч на 16 квітня 2024 року знищено 9 ударних БпЛА типу «Shahed-136/131». Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
16 квітня 2024, 13:00

У ніч на 16 квітня 2024 року знищено 9 ударних БпЛА типу «Shahed-136/131»

У ніч на 16 квітня 2024 року противник атакував 9-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із мису Чауда (Крим).

💥 Усі дев’ять «шахедів» знищено мобільними вогневими групами Повітряних Сил та Сил оборони України у межах Херсонської, Миколаївської, Хмельницької, Полтавської, Черкаської та Дніпропетровської областей.

Завітайте на наш новий сайт》

📢«Світ має все необхідне, щоб зупиняти будь-які ракети, "шахеди" та інші засоби терору», – повідомив в офіційних соцмережах президент Володимир Зеленський після того, як стало відомо, що ізраїльським військовими разом із союзниками вдалося знищити 99% повітряних цілей, що Іран випустив по Ізраїлю під час масованої повітряної атаки.

📢«Світ потребує лише рішень, які можуть повернути справжню, надійну безпеку», – додав президент України.

Зеленський в черговий раз наголосив, що й Україна могла б убезпечити себе і Європу від «розповзання зла». Але для цього нам негайно потрібна допомога партнерів.

«Кожен день затримок із допомогою – це нові зруйновані будинки, це додаткові знищені життя», – наголосив він, подякувавши тим, хто «допомагає захищатися від терору» та робить усе, «щоб зло не брало гору».


Джерело: "Повітряні Сили ЗСУ"
+Поширити: