Прем’єр-міністр України відправився з робочим візитом до США. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
15 квітня 2024, 21:31

Прем’єр-міністр України відправився з робочим візитом до США

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль відправився з робочим візитом до США для участі у Весняних зборах МВФ та групи Світового банку, що мають відбутися з 15 по 20 квітня у Вашингтоні. Про це він повідомив у Telegram у понеділок, 15 квітня.

За його словами, в дорозі до США він зупинився в Ісландії, де зустрівся з міністром закордонних справ цієї країни Тордіс Гильфадоттір.

📢«Подякував за допомогу у створенні Міжнародного реєстру збитків під час саміту Ради Європи в Рейк'явіку. Продовжуємо працювати над міжнародним фондом та комісією, аби спрямувати конфісковані російські активи на потреби України. Обговорили інтеграцію України в ЄС і НАТО. Цінуємо допомогу Ісландії в цьому напрямку», – написав глава уряду і додав, що обговорювалась і реалізація Формули миру.

Також Шмигаль висловив подяку за військову підтримку, зокрема за долучення Ісландії до чеської ініціативи щодо закупівлі снарядів.

📅Нагадаємо, що 11 квітня Денис Шмигаль також відвідав Словаччину, де провів результативні переговори з прем’єр-міністром Робертом Фіцо.


Джерело: "Прем’єр-міністр України"
+Поширити: