На російській вибухівці підірвався тракторист на Херсонщині – ОВА. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
29 березня 2024, 16:40

На російській вибухівці підірвався тракторист на Херсонщині – ОВА

У Бериславському районі Херсонщини під час виконання польових робіт тракторист підірвався на вибухівці, залишеної російськими окупантами. Про це заявив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін у п’ятницю, 29 березня.

📢«Під час виконання польових робіт поблизу села Тополине тракторист наїхав на вибухонебезпечний предмет. Внаслідок детонації техніка загорілася. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіло загиблого 50-річного чоловіка», – зазначено у повідомленні.

Прокудін підкреслив, що близько 60% херсонських полів наразі потенційно заміновані, тому безпечно працювати можна лише на землях, обстежених саперами.

📅Нагадаємо, раніше повідомлялось, що на Миколаївщині в прибережній смузі Дніпро-Бузького лиману виявили мертвого чоловіка з мінно-вибуховою ампутацією ніг.


Джерело: "Херсонська ОВА"
+Поширити: