Відтепер в «Дії» доступні ще й документи про освіту. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
22 березня 2024, 13:46

Відтепер в «Дії» доступні ще й документи про освіту

За інформацією віцепрем'єра, міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова, освітні документи вже доступні у додатку "Дія" та їх вже можна завантажити. Це означає, що відтепер більше нема потреби шукати атестат чи диплом у всі освітні документи українців будуть під рукою.

👨‍🎓👩‍🎓Так, відтепер у застосунку "Дія" можна знайти свій атестат/свідоцтво про базову загальну середню освіту, атестат/свідоцтво про повну загальну середню освіту, свідоцтво про робітничу кваліфікацію, диплом кваліфікованого робітника, фахового молодшого бакалавра, молодшого спеціаліста, молодшого бакалавра, бакалавра, спеціаліста, магістра, доктора філософії та доктора мистецтв.

📢«Оновіть "Дію", і документи підтягнуться автоматично, але за умови, що вони є в Єдиній державній електронній базі з питань освіти. Працюємо, щоб згодом були й додатки», - йдеться у повідомленні.

📅Нагадаємо, раніше було повідомлено, що українці тепер мають можливість використовувати "Дію" у країнах Євросоюзу як цифровий гаманець, що дозволяє виконувати різноманітні операції, включаючи відкриття банківських рахунків та отримання електронних медичних рецептів.


Irta-fax
+Поширити: