Сьогодні виживання України під загрозою – Пентагон. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Суспільство
20 березня 2024, 16:52

Сьогодні виживання України під загрозою – Пентагон

Міністр оборони США, Ллойд Остін, підкреслив важливість питання про надання безпекової допомоги та постачання боєприпасів для України, наголошуючи, що це питання стосується не лише виживання України, але й безпеки самої Америки. Він висловив свою рішучість у підтримці таких заходів під час засідання контактної групи з оборони України на авіабазі Рамштайн у Німеччині.

📢«Сьогодні виживання України під загрозою. І є ризик для безпеки Америки. Їм не можна гаяти жодного дня. У нас також немає зайвого дня. Тож сьогодні я цілком рішучий підтримувати безпекову допомогу та постачання боєприпасів. Це питання виживання та суверенітету України», – заявив він.

Глава Пентагону додав, що США підтримують Україну, тому що «це правильно, в час коли свобода знаходиться під загрозою», а ще, тому що це має величезне значення для американської безпеки.

📢«Сполучені Штати зіткнуться з новими серйозними небезпеками у світі, де з’являються агресія та автократія, а тирани, диктатори набирають сміливості, думають, що можуть стерти демократію з карти світу. Тому, інвестуючи в безпеку України, ми інвестуємо у власну безпеку. І ми зміцнюємо спільне бачення контактних груп у відкритому світі, де є правила, права та обов’язки», – резюмував він.

Раніше Ллойд Остін висловлював впевненість у тому, що США не залишать Україну та не дадуть програти у війні з росією. Він підкреслив, що наразі союзники активно працюють над шляхами безперебійної підтримки України.

📅Нагадаємо, що в Конгресі США готують новий законопроєкт для підтримки України, але в іншому форматі, ніж той, що раніше вже був схвалений Сенатом США.


Irta-fax
+Поширити: