На росії влада обмежила експорт цукру – ЗМІ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
04 травня 2024, 12:16

На росії влада обмежила експорт цукру – ЗМІ

Уряд на росії оголосив про введення тимчасової заборони на експорт цукру та хімічно чистої сахарози. Згідно з оприлюдненим повідомленням, це рішення призначене для забезпечення «стабільності внутрішнього продовольчого ринку»

📢«Обмеження діятиме до 31 серпня 2024 року. Рішення спрямоване на підтримку стабільності внутрішнього продовольчого ринку», – йдеться в офіційному повідомленні.

Проте постановою передбачено декілька винятків. Наприклад, експорт цукру до країн Євразійського економічного союзу залишиться можливим у певних обсягах. Згідно з документом, до Вірменії дозволено експортувати 28 тисяч тонн, до Білорусі - 5 тисяч тонн, до Казахстану - 120 тисяч тонн, а до Киргизстану - 28,5 тисяч тонн.

Попередньо, росія вже встановила тимчасові обмеження на експорт автомобільного бензину та дизельного пального, пов'язані зі зростанням цін на пальне через «найдієвіші санкції» від українських спецслужб.

Крім того, в країні окупантів відзначено значне зростання цін на яйця, що призвело до зростання їх імпорту з Туреччини, Азербайджану, Ірану та інших країн, які погодились годувати загарбників.


Irta-fax
+Поширити: