Ракетний російський корабель «Серпухов» палав у Калінінградській області – ГУР. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
08 квітня 2024, 19:56

Ракетний російський корабель «Серпухов» палав у Калінінградській області – ГУР

У Калінінградській області на росії дійсно виникла пожежа на борту ракетного корабля «Серпухов», що призвела до значних ушкоджень судна, повідомило Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони України у понеділок, 8 квітня.

📢«7 квітня 2024 року на території військово-морської бази ворога у місті Балтійськ Калінінградської області росії внаслідок пожежі виведено з ладу ракетний корабель Серпухов», – йдеться у повідомленні.

Зазначено, що судно було спущено на воду у 2015 році.

📢«Через пожежу всередині ракетного корабля повністю знищені його засоби зв’язку та автоматизації. Відновлення боєздатності Серпухова потребуватиме тривалого часу», – додали у ГУР і пообіцяли, що далі буде.

Раніше у понеділок ЗМІ повідомили про пожежу на борту «Серпухова» у Калінінграді. Про причини загоряння інформації не надходило.

📅Також сьогодні на росії загорівся унікальний криголам "Катєріна Вєликая". Пожежа сталася у Владивостоці. Одна російська особа загинула, є постраждалі.


Джерело: "ГУР МО"
+Поширити: