Зеленський вимагає прийняти закон про посилення мобілізації. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
06 квітня 2024, 20:56

Зеленський вимагає прийняти закон про посилення мобілізації

Верховна Рада України повинна провести голосування у другому читанні щодо законопроєкту про мобілізацію у «найближчі дні». Про це заявив президент Зеленський під час інтерв'ю, яке було продемонстроване під час телемарафону «Єдині новини» в суботу, 6 квітня.

📢«Достатньо вже чотири місяці на діалог щодо цих питань. Навіть перебільшили вони вже щодо цього питання. Тому ми говоримо з парламентом, щоб вони проголосували найближчими днями даний закон. Це дуже важливо», – сказав він.

За словами Зеленського, депутатам слід «заспокоїтись» та «не чекати оплесків своєму популізму». Також він підкреслив важливість того, щоб закон працював, а для цього не можна «вичищати закон».

📢Президент висловив переконання, що «росіянам вдалося з цим законом порушити питання, що в нас люди не готові далі захищати державу. І сьогодні Захід запитує нас: а якщо ви не хочете мобілізацію, парламент не хоче голосувати, то для чого вам допомога?».

📅Нагадаємо, що 7 лютого Верховна Рада схвалила у першому читанні законопроєкт щодо посилення мобілізації в Україні, який наразі готується до другого читання, при цьому народні депутати вже запропонували тисячі поправок до нього.


Irta-fax
+Поширити: