Нічна атака російських дронів по Харкову: фото наслідків. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
28 березня 2024, 12:01

Нічна атака російських дронів по Харкову: фото наслідків

В черговий раз російські окупанти здійснили обстріл Харкова у ніч на 28 березня. Фотографії наслідків атаки ударних БпЛА були опубліковані Харківською обласною прокуратурою у четвер, 28 березня.

Зазначається, що в результаті атаки у Київському районі були пошкоджені об'єкти цивільної інфраструктури. Через ворожий удар було зруйновано ресторан та пошкоджені офісні приміщення. Також внаслідок обстрілу вибито вікна прилеглих житлових будинків.

На щастя, обійшлось без жертв та постраждалих.

Правоохоронці вилучили уламки трьох дронів та розпочали кримінальну справу за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

📅Як повідомлялося, також вночі пролунали вибухи у Харкові. Крім того, російські загарбники атакували Запорізьку область, де обстріляли транспортну інфраструктуру. У результаті уламків збитих безпілотників у приватному секторі Запоріжжя виникла пожежа, а вибуховою хвилею було пошкоджено понад 10 будинків. Дві жінки отримали поранення.


Джерело: "Офіс Генерального прокурора"
+Поширити: