На Миколаївщині виявили тіло чоловіка, якому відірвало ноги вибухівкою. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
27 березня 2024, 18:35

На Миколаївщині виявили тіло чоловіка, якому відірвало ноги вибухівкою

На узбережжі Дніпро-Бузького лиману Миколаївської області виявили тіло чоловіка, який отримав мінно-вибухову ампутацію ніг. Про це повідомлено пресслужбою Сил оборони півдня України у середу, 27 березня.

Зазначається, що місцевий мешканець проігнорував попереджувальні знаки та інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо небезпеки, вийшовши на узбережжя до води, де й трапилася трагедія.

📢«Нагадуємо, що в прибережній зоні слід бути обережними: не наближатися до урізу води, звертати увагу на попереджувальні знаки, дотримуватися встановлених обмежень та заборон. Будьте обачними та уважними, дотримуйтесь правил безпеки», - йдеться в повідомленні.

📅Також нагадаємо, що на Херсонщині на російській вибухівці підірвався пастух, він загинув.

Раніше, в селі Широка Балка на Херсонщині місцевий житель отримав поранення внаслідок вибуху ворожого боєприпасу під час його роботи в полі.


Джерело: "Сил оборони півдня України"
+Поширити: