Кароліна Шііно здобула титул «Міс Японія» та поділилась спогадами про Україну. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Культура
28 січня 2024, 16:46

Кароліна Шііно здобула титул «Міс Японія» та поділилась спогадами про Україну

26-річна Кароліна Шіїно стала переможницею престижного конкурсу краси "Міс Японія". Попри те, що вона народилася у Тернополі, дівчина успішно пройшла всі етапи конкурсу і здобула титул.

Кароліна переїхала до Японії ще у п’ятирічному віці, коли її мати вийшла заміж за японця. Вона демонструє дивовижну рівновагу між своїм українським корінням і японським життям.

Дівчина досі чудово розмовляє українською та дещо пам'ятає зі свого українського дитинства. Про це вона розповіла в інтерв'ю BBC.

📢«Я пам'ятаю, що в Україні дуже багато снігу. А коли ми їздили у гості до прабабусі в село, там було багато тварин — кури, свині, корови. Ми з двоюрідним братом бігали за курками. А ще в Україні багато зелені, малина є, яблука. Їх можна просто так зірвати та з'їсти», – розповіла переможниця конкурсу.

Кароліна повідомила, що також хоче долучитися до благодійності. Її бажання – допомагати українським дітям, постраждалим внаслідок повномасштабної війни з росією.

📅Нагадаємо, що переможницею конкурсу краси "Міс Японія - 2024" стала модель українського походження Кароліна Шіїно. Її перемога стала причиною обговорень та расового скандалу, адже 26-річна дівчина має європейську зовнішність.


Джерело: "ВВС"
+Поширити: