На Харківщині поранено трьох жінок під час російського обстрілу. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
28 грудня 2023, 14:02

На Харківщині поранено трьох жінок під час російського обстрілу

Сьогодні вранці село Глушківка Куп'янського району Харківщини потрапило під авіаудар з боку російських загарбників, що призвело до поранень серед цивільного населення. Про це повідомила пресслужба поліції Харківщини в четвер, 28 грудня.

💥За інформацією поліції, авіаудар був завданий близько 11:00, що призвело до руйнування одного будинку та пошкодження трьох інших. У пошкоджених будинках виявлено витік газу.

Внаслідок ворожого авіаудару постраждали три жінки віком 58, 60 та 76 років, яким надається невідкладна медична допомога.

📅Нагадаємо, раніше було повідомлено, що російські війська також обстріляли Вовчанськ Харківської області, де 66-річна жінка від отриманих травм померла в лікарні. Пораненій 63-річній жінці допомогу надали на місці обстрілу.

📌Також повідомлялось, що 27 грудня опинився під черговим російським обстрілом Новоберислав Херсонської області, загинув 59-річний чоловік.


Джерело: "Поліція Харківської області"
+Поширити: