Зеленський ознайомився з реалізацією програми патронату Данії над Миколаївщиною. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
29 листопада 2023, 21:28

Зеленський ознайомився з реалізацією програми патронату Данії над Миколаївщиною

У середу, 29 листопада, президент України Володимир Зеленський продовжив свій робочий візит, вирушивши до Миколаєва після візиту до Одеської області. Там він взяв участь у презентації проєктів, які реалізуються в межах патронату Королівства Данія над регіоном. Про це повідомляє Офіс Президента.

📢«Глава держави взяв участь у презентації офісу Посольства Данії в Миколаєві та представництва данської компанії Bright Bird, яка займається керуванням ризиками та організацією контактів для данських компаній в Україні», - йдеться у повідомленні.

Президент ознайомився з роботою Регіонального офісу міжнародного співробітництва при Миколаївській ОВА (РОМС), який був створений на виконання доручення глави держави. Цей офіс координує та супроводжує проєкти, що реалізуються за фінансової підтримки Данії, ключового партнера з відновлення Миколаївської області. РОМС продовжує активно напрацьовувати пропозиції щодо пріоритетних напрямів відбудови та розвитку економіки, ліквідації наслідків російської агресії на Миколаївщині.

Президент подякував прем’єр-міністру Данії Метте Фредеріксен, данському парламенту та суспільству за підтримку важливих проєктів в Україні та відзначив важливість реалізації програм патронату над Миколаївською областю.

📢«Це справді приклад успіху. Програма патронату над цим регіоном, а особливо над тими регіонами, які щодня перебувають під атаками, дуже важлива. Це приклад, який демонструє іншим країнам, що ми можемо зробити. І вони можуть допомогти у відновленні України зараз, не чекаючи на глобальні повоєнні плани з відновлення. Тому допомагайте Україні, бо наша країна саме зараз живе у боротьбі», – наголосив Володимир Зеленський.

Президент підкреслив зобов'язання України зробити все можливе для збереження інфраструктури, інституцій та безпеки для бізнесу навіть в умовах повномасштабної російської агресії.


Джерело: "Офіс Президента"
+Поширити: