Фінляндія повністю закриває кордон із росією з півночі 30 листопада. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
28 листопада 2023, 17:30

Фінляндія повністю закриває кордон із росією з півночі 30 листопада

Прем'єр-міністр Фінляндії Петтері Орпо оголосив про тимчасове закриття всіх прикордонних переходів на кордоні з росією, наголошуючи на необхідності контролювати гібридну діяльність росії, яка впливає на безпеку Фінляндії. Про це повідомило видання Yle.

📢«Фінляндія повністю закриває кордон із росією з півночі 30 листопада. До 13 грудня будь-який перетин кордону з боку рф буде неможливим. Винятки — порти та аеропорти», - зазначено в офіційному повідомленні.

У зв'язку з перекриттям усіх пунктів пропуску, на даний час клопотання про надання притулку можна подати лише у відповідних портах та аеропортах.

Фінляндія закрила весь кордон із росією в ніч проти 22 листопада. До 18 листопада фіни вже тимчасово закрили чотири пункти пропуску – «Торфянівка" ("Ваалімаа"), "Брусничне» ("Нуйямаа"),"Світогорськ" ("Іматра") у Ленінградській області та "Вяртсиля" ("Нієрала") у Карелії. Окремим пунктом запроваджено заборону на перетин кордону з росією на велосипедах.

📅Нагадаємо, що у вересні 2022 року Фінляндія заборонила в'їзд до країни легкових автомобілів із росії, дозволивши перетин транспортом лише громадянам Євросоюзу, російським резидентам, їхнім сім'ям, дипломатам та аналогічним особам.

📌Власники приватних легкових автівок, зареєстрованих на росії, мають залишити Фінляндію до 16 березня 2024 року.


Джерело: "видання Yle"
+Поширити: