Латвія пропонує посередництво у розблокуванні польсько-українського кордону. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
26 листопада 2023, 16:31

Латвія пропонує посередництво у розблокуванні польсько-українського кордону

Офіційна Рига висловила заклик до Варшави щодо розв'язання проблеми, пов'язаної із блокадами на кордоні України та Польщі, та висловила готовність посприяти у цьому питанні. Про це стало відомо з повідомлення Міністерства закордонних справ Латвії.

У суботу, 25 листопада, міністр закордонних справ Латвії Криш’яніс Каріньш обговорив ситуацію із польським міністром у справах ЄС Шимонем Шинковським вель Секом. За підсумками зустрічі висловлено заклик до Шинковського, щоб якомога швидше знайти вирішення проблеми, створеної протест-блокадою польськими перевізниками кордонів з Україною.

📢«Міністр закордонних справ повідомив про готовність Латвії долучитися і сприяти пошуку виходу із ситуації», – йдеться у комюніке.

📅Нещодавно польські перевізники, ініціювавши блокаду три КПП на кордоні з Україною для вантажівок з 6 листопада. У четвер, 23 листопада, розширили свою акцію, блокуючи ще один пункт пропуску - "Медика-Шегині". Наразі повідомлялось, що вони планують тримати свою блокаду до 3 січня.


Irta-fax
+Поширити: