Президент Швейцарії прибув з робочим візитом до Києва. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
25 листопада 2023, 13:31

Президент Швейцарії прибув з робочим візитом до Києва

25 листопада до України прибув президент Швейцарії Ален Берсе. Він поділився фотографією, зробленою на залізничному вокзалі у Києві.

За його словами, він планує взяти участь у міжнародному саміті з питань продовольчої безпеки та зустрітися з президентом України Володимиром Зеленським.

📢«Основна увага зосереджена на впливі загарбницької війни Росії на світову продовольчу безпеку та довгострокову підтримку України з боку Швейцарії», - підкреслив президент Швейцарії.

📅 Раніше було повідомлено, що Швейцарія надасть Україні понад 100 млн євро на розмінування.

📌Також швейцарська компанія Global Clearance Solutions запустила в Україні центр технічного обслуговування для ремонту платформ з розмінування. Цей центр спроможний відновлювати інфраструктуру, включаючи опори на лініях електропередач для забезпечення енергопостачання цивільного населення.


Irta-fax
+Поширити: