На росій вважають, що Європа становить загрозу для росії – кремль. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
23 листопада 2023, 14:16

На росій вважають, що Європа становить загрозу для росії – кремль

Здається росія не створює загрози для Європи, а, навпаки, – ситуація є зовсім іншою, за словами речника кремля, дмитра пєскова, який висловив свої погляди в інтерв'ю у середу, 23 листопада.

📢«росія не становить загрози для Європи – Європа становить загрозу для росії», – прокоментував він висловлювання президента Чехії Петра Павела.

За думкою пєскова, Європа є "підконтрольним США континентом".

📢«ЄС бере участь у НАТО, який рухається з усією своєю військовою потужністю до наших кордонів. Саме це становить для нас загрозу. Саме це змушує нас робити те, що ми робимо зараз», – підкреслив він.

Речник кремля висловив також свою думку про "істеричні висловлювання" з Праги, стверджуючи, що такі висловлювання "не личать керівництву Чехії", і вважає їх більше проблемою даного покоління політиків, ніж росії.

📢«Подібні істеричні заяви не личать керівництву Чехії. Ну, вже таке покоління політиків при владі. Це скоріше їх біда, а не наша», – сказав пєсков.

📅Нагадаємо, що президент Чехії, Петр Павел, визнав, що НАТО в наш час розглядає росію як найбільшу загрозу в Європі, і ЄС готується до можливого "конфлікту високої інтенсивності" на континенті.


Irta-fax
+Поширити: