Призупинено членство народного депутата Одарченка у фракції «Слуга Народу». Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
23 листопада 2023, 21:04

Призупинено членство народного депутата Одарченка у фракції «Слуга Народу»

Голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді, на час проведення розслідування НАБУ, призупинив членство депутата Андрія Одарченка. Про це повідомляє Радіо Свобода, посилаючись на пресслужбу партії у четвер, 23 листопада.

📢«Остаточне рішення щодо Одарченка буде ухвалено за результатами слідства», - йдеться у повідомленні.

Відзначено, що «ніхто нікого не вигороджуватиме», політична відповідальність вже настала, але тепер справа знаходиться в компетенції антикорупційних органів.

22 листопада ухвалено рішенням ВАСУ утримання під вартою Одарченка з можливістю виходу під заставу у розмірі 15 млн грн, антикорупційне слідство продовжується.

📅Нагадаємо, що 21 листопада Андрія Одарченка було повідомлено про підозру у спробі підкупу голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури Мустафи Найєма.

Згідно зі слідством, Одарченко запропонував хабар у криптовалюті Bitcoin на суму 50 тисяч доларів США за допомогу в отриманні коштів із фонду ліквідації наслідків збройної агресії рф для ремонту об'єкта інфраструктури. Найєм, у свою чергу, співпрацював зі слідством і виступив свідком.

На суді Одарченко відкидає свою провину та стверджує, що записи прослуховувань були підроблені слідчими органами.


Джерело: "Радіо Свобода"
+Поширити: