Зеленський підтвердив, що Україна має право ліквідувати путіна. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
21 листопада 2023, 14:42

Зеленський підтвердив, що Україна має право ліквідувати путіна

Президент України Володимир Зеленський в інтервʼю для The Sun, яке вийшло у вівторок, 21 листопада, заявив, що Україна має право ліквідувати російського президента володимира путіна.

За його словами, росія намагається здійснити це по відношенню до українського керівництва будь-якими доступними засобами.

📢«Вони (росіяни – ред.) будуть використовувати будь-які інструменти, які вони мають», – наголосив Зеленський.

Президент заявив, що Україна, у свою чергу, буде захищатися від будь-яких загроз, включаючи можливість ліквідації російського президента володимира путіна.

📢«Це війна, і Україна має всі права захищати себе», – підкреслив Зеленський.

На запитання про причетність України до замахів на колаборантів та чиновників рф на тимчасово окупованих територіях, президент відмовився висловлюватися.

📢«Я не можу обговорювати з вами якісь спецоперації української розвідки, секретної служби чи якихось спецпідрозділів. Є деякі моменти, які ми не обговорюємо», – підсумував президент.


Джерело: "The Sun"
+Поширити: