Пам’ятник Олександру Пушкіну демонтовано у Києві. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Культура
15 листопада 2023, 13:38

Пам’ятник Олександру Пушкіну демонтовано у Києві

У Києві, навпроти парку Київського політехнічного інституту, здійснили демонтаж пам'ятника російському поетові Олександру Пушкіну. Про це повідомив радник міського голови столиці Дмитро Білоцерковець.

📢"Пушкін — все! Тільки під кінець другого року війни до Кабміну дійшло, що Пушкін не є частиною української культури, і чиновники погодили ініціативу Києва щодо знесення цієї пам'ятки", — написав він.

Розташований у сквері на Берестейському проспекті навпроти парку Київського політехнічного інституту, пам'ятник вже неодноразово став об'єктом актів вандалізму, обливався фарбою та на постаменті писали вимоги щодо його знесення.

📅10 листопада Кабінет міністрів ухвалив постанову, яка прискорила процедуру демонтажу пам'ятників Олександру Пушкіну та Миколі Щорсу у Києві.


Irta-fax
+Поширити: