З Сибіру до Ростова російських окупантів везуть цивільними літаками – ЦНС. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
12 листопада 2023, 15:02

З Сибіру до Ростова російських окупантів везуть цивільними літаками – ЦНС

Центр національного спротиву повідомляє, що росія розгортає свої окупаційні сили в Україні, використовуючи цивільні літаки авіакомпанії I Fly Airlines. За словами представників ЦНС, міністерство оборони рф продовжує залучати цивільне авіаперевезення до військових дій.

Уточнюється, що компанія I Fly Airlines, яка виконує спецрейси з Новосибірська до Ростова, стала частиною цього процесу, переправляючи окупантів на літаках, а з Ростова загарбників перекидають на територію України

📢«Міноборони системно використовує цивільні авіакомпанії, дотуючи їх. Адже після введення... санкцій російські авіакомпанії зазнали суттєвих фінансових втрат», - йдеться у повідомленні.

Представники центру пояснюють, що власники авіакомпаній, близькі до Кремля, отримують замовлення від міноборони рф, намагаючись компенсувати свої фінансові втрати через санкції.

Варто відзначити, що власником I Fly Airlines є Олександр Буртін, який також є співзасновником і співвласником російської туристичної компанії Tez Tour. Генеральним директором авіакомпанії є Кирило Романовський.


Джерело: "Центр національного спротиву"
+Поширити: