Вже 43 українців евакуйовано із Гази – Зеленський. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство
08 листопада 2023, 13:48

Вже 43 українців евакуйовано із Гази – Зеленський

Україна успішно завершила евакуацію першої групи своїх громадян з сектору Гази, заявив президент Володимир Зеленський у своєму Twitter-повідомленні в середу, 8 листопада.

📢«Зараз вони в безпеці в Єгипті, де українські дипломати надають їм необхідну допомогу. Ми також допомогли евакуювати 36 громадян Молдови, і ми раді допомогти нашому дружньому сусідові», - повідомив Зеленський, підкреслюючи спільні зусилля з іншими країнами у рятувальних операціях.

Президент вказав, що евакуація триває, і зараз дипломатичні місії в Ізраїлі та Єгипті активно працюють, щоб вивезти більше українських громадян з Гази.

📢«Наші посольства в Ізраїлі та Єгипті, а також інші відповідні агентства наполегливо працюють, щоб вивезти більше наших громадян із Гази», – додав він.

Попередньо повідомлялося, що українці отримали дозвіл на евакуацію, а загалом може бути вивезено кілька сотень громадян України з регіону, де тривають активні військові дії.

У минулі дні МЗС підтвердило загибель чотирьох українців у Газі, серед них троє дітей, і поранення ще шести громадян України.


Джерело: "Офіс Президента"
+Поширити: