На окупованій частині Херсонщини російські загарбники мінують інфраструктуру. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство
07 листопада 2023, 13:51

На окупованій частині Херсонщини російські загарбники мінують інфраструктуру

На тимчасово окупованій території Херсонської області зафіксовано дії російських загарбників, що полягають у закладенні вибухівки неподалік від стаціонарних газорегулювальних пунктів, електричних підстанцій та об'єктів критичної інфраструктури. Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України у вівторок, 7 листопада.

📢«Відповідні дії окупантів свідчать про їхній ймовірний намір знищити елементи критичної інфраструктури, коли доведеться відступати», - наголосили в ГУР.

Вже раніше були випадки знищення російськими окупантами об'єктів критичної інфраструктури на Херсонщині. Наприклад, 6 червня ворог підірвав дамбу Каховської гідроелектростанції, через що наступні 13 днів відбувався витік води. 18 червня Каховське водосховище фактично перестало існувати.

📊Внаслідок терористичних дій російських загарбників понад 700 тисяч людей залишилися без води. До зони надзвичайної ситуації потрапили 180 населених пунктів Дніпропетровської, Миколаївської та Херсонської областей. Там проживало орієнтовно 875 тисяч осіб. Щонайменше 34 особи загинули, ще 28 - отримали поранення. Безвісти зниклими вважаються 39 осіб.


Джерело: "ГУР МО"
+Поширити: