Зеленський провів важливу зустріч із головою Міноборони Нідерландів. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
02 листопада 2023, 21:18

Зеленський провів важливу зустріч із головою Міноборони Нідерландів

У четвер, 2 листопада, президент України Володимир Зеленський провів зустріч із міністром оборони Нідерландів Кайсою Оллонгрен. Про це повідомив Офіс президента України.

Під час зустрічі Зеленський висловив подяку Кайсі Оллонгрен за велику увагу та неодноразові відвідування України у період повномасштабного вторгнення рф.

📢Президент заявив: «Нідерланди з нами з перших днів російської агресії. Ми дуже цінуємо те, що маємо таких потужних партнерів та справжніх друзів».

Зеленський також висловив подяку за вагомі рішення на підтримку України, які, за його словами, служили сигналом для інших партнерів, зокрема, у справі надання Patriot та F-16.

Президент детально розповів про ситуацію на полі бою та обговорив подальшу підтримку з боку Нідерландів у посиленні можливостей українських захисників та безпеки "зернового коридору".

Зустріч також охопила обмін думками щодо розвитку ситуації на Близькому Сході. Під завершенням зустрічі Зеленський вручив Кайсі Оллонгрен орден князя Ярослава Мудрого III ступеня.

📅Нагадаємо, що Нідерланди є важливим союзником України у війні проти росії, надаючи підтримку як військову, так і економічну. Раніше вони оголосили про передачу нового пакету військової допомоги, включаючи засоби для розмінування, боєприпаси та дрони.

Днями Зеленський провів розмову з прем'єр-міністром Нідерландів Марком Рютте, під час якої вони обговорили посилення оборони України та новий пакет санкцій проти росії.


Джерело: "Офіс Президента"
+Поширити: