Військком з Рівненщини «забув» задекларувати статки у 46 мільйонів гривень. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Кримінал
26 жовтня 2023, 14:12

Військком з Рівненщини «забув» задекларувати статки у 46 мільйонів гривень

В ДБР повідомили про ще одну підозру керівнику Рівненського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Це стосується інциденту, коли він у липні напав та побив підлеглого, ще й «забув» зазначити у декларації майно на суму 46 млн гривень. Про це повідомляє ДБР.

📢«Під час проведення розслідування ДБР встановило, що керівник Рівненського військкомату володіє нерухомістю та землею вартістю понад 46,6 млн гривень. Так, він має будинок площею 280 кв. м у селі Поляниця у курортній зоні гірськолижного комплексу Буковель. Також на сусідній ділянці посадовець займався будівництвом готелю у форматі розкішного котеджного містечка площею майже 500 кв. м. Крім того, дозвілля військком проводив на власній дачі площею 316 кв. м неподалік Яремче із домашнім більярдом та ставком, у якому розводив елітні види риби. За документами, все це майно належить тітці-пенсіонерці посадовця та сторонній довіреній особі», - йдеться в повідомленні ДБР.

Крім того, виявилося, що в Івано-Франківську військком має ще три квартири загальною площею майже 200 кв. м і два гаражі. За однією з адрес знайшли та вилучили квадрокоптер, призначений для використання бійцями на передовій.

Його походження також буде вивчене у межах досудового розслідування, — повідомляє пресслужба ДБР.

Зазначається, що причетність посадовця до нерухомості підтверджено у його телефонних розмовах та листуванні.

Важливо відзначити, у ДБР повідомили, що військком відсторонений від службових обов’язків і перебуває під вартою без можливості внесення застави.

📢 «Військовий подавав апеляцію, щоб оскаржити запобіжний захід та поновитися на посаді, проте його клопотання були відхилені. Військкому може загрожувати до 12 років позбавлення волі», - уточнюють у Державному бюро розслідувань.


Джерело: "ДБР"
+Поширити: