На блокпосту у Києві збили військового, чоловік загинув на місці. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Кримінал
22 жовтня 2023, 13:13

На блокпосту у Києві збили військового, чоловік загинув на місці

Поліція Києва вивчає обставини ДТП, внаслідок якої загинув військовослужбовець. Інцидент трапився вночі 22 жовтня близько 00:30 на блокпосту при в'їзді до столиці, повідомляє МВС.

Через густий туман водій автомобіля «Хонда» занадто пізно помітив вантажівку і різко намагався зупинити транспортний засіб. Однак він втратив керування і виїхав на крайню праву смугу, де наїхав на військовослужбовця на блокпосту. Від отриманих травм постраждалий військовослужбовець помер на місці.

Водія автомобіля «Хонда» вже затримано, алкотестер показав, що він перебував у тверезому стані.

📅На жаль, це не перший випадок смертельної ДТП на блокпостах. У травні голова Макарівського районного суду Олексій Тандир, перебуваючи у нетверезому стані, насмерть збив 23-річного нацгвардійця на блокпосту в Києві. Суддя зараз перебуває під вартою.

📅Також у липні 23-річний водій Volkswagen збив двох військовослужбовців на блокпосту поблизу станції метро "Святошин" у столиці, що призвело до смерті 49-річного військовослужбовця та травмування іншого 26-річного.


Джерело: "МВС України"
+Поширити: