Творча зустріч з Віктором Рубаном.17 жовтня, вівторок о 14.00. Київ, Володимирська, 69 у просторі «ЦІННОСТІ». Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Анонс
16 жовтня 2023, 15:57

Творча зустріч з Віктором Рубаном.17 жовтня, вівторок о 14.00. Київ, Володимирська, 69 у просторі «ЦІННОСТІ»

На базі простору «ЦІННОСТІ» 17 жовтня відбудеться захід, якій ми допомагаємо провести двічі переміщеному з окупованої Луганщини Вишу: Фаховому мистецькому коледжу ЛДАКМ та Луганській державній академії культури і мистецтв - зустріч з неймовірно талановитим Віктором Рубаном, який прийде, аби поспілкуватись зі студентами спеціальностей "Хореографія" та "Сценічне мистецтво".

  • Віктор Рубан: хореограф, дослідник, режисер, "перформер", куратор, танцівник, викладач, "коуч" та продюсер. Працює на проєктній основі в Україні й за кордоном. Генеральний директор Ruban production ITP, програмний директор та співзасновник міжнародної платформи сценічного мистецтва "Імпульс трансформаці"
  • Ця неймовірна людина є засновником програмним та художнім керівником простору #KyivDanceResidency – міжнародної платформи для мистецтва та досліджень, що працюють із рухом, а також досліджень тілесних, танцювальних та перформативних практик.
  • Експерт Всеукраїнського театрального Фестивалю-Премії "ГРА".
  • Співзасновник та представник БО МБФ «Імпульс. Трансформація. Платформа», та представник України у Європейському Парламенті Культури.

З танцем і рухом пан Віктор працює близько двадцяти років. Реалізував сотні проєктів у Болгарії, Великобританії, Грузії, Іспанії, Канаді, Латвії, Ливані, Литві, Німеччині, Польщі, Румунії, США, Україні, Фінляндії, Франції, Хорватії та Швеції. Організовує та проводить майстер-класи, воркшопи, тренінги й навчальні програми.

Запрошуємо всіх долучитись до творчої зустрічі! Приходьте до нас у простір! Ми завжди раді гостям!

Чекаємо на Вас 17 жовтня, вівторок о 14.00. Київ, Володимирська, 69 у просторі «ЦІННОСТІ».


Ірта-fax
+Поширити: