В Києві знову смерть дитини через падіння із багатоповерхівки. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Кримінал
15 жовтня 2023, 18:45

В Києві знову смерть дитини через падіння із багатоповерхівки

У столиці сталася ще одна трагедія, пов'язана із загибеллю підлітка. У неділю, 15 жовтня, приблизно о 12:00 годині біля будинку на вулиці Миколи Гулака знайшли тіло дівчинки. За оперативною інформацією поліції Києва, правоохоронці та медики прибули на місце події, але, на жаль, дитина була вже мертвою.

Поки що поліція встановлює всі обставини цієї трагедії. Ймовірно, 12-річна дівчинка загинула внаслідок падіння з багатоповерхівки. Правоохоронці проводять першочергові слідчі заходи, а подальша правова кваліфікація події буде визначена після з'ясування всіх обставин.

📢 "Після встановлення усіх деталей та проведення першочергових слідчо-оперативних дій правоохоронці нададуть події правову кваліфікацію", - повідомляється в офіційному повідомленні поліції.

Це вже третій випадок трагедії, пов'язаної зі смертю дітей, який трапився в столиці протягом останніх двох тижнів.

📅Нагадаємо, 2 жовтня брат і сестра, народжені у 2005 та 2006 році, викинулися з 24-поверхового будинку. Telegam-канали повідомляли, що вони транслювали свої вчинки в прямому ефірі та висловлювали бажання завершити своє життя.

📅Вже 9 жовтня, біля недобудованого будинку на вулиці Оноре де Бальзака, знайшли мертвими ще двох дівчат, також народжених у 2005 та 2006 роках.


Джерело: "Поліція Києва"
+Поширити: