Катування, викрадення та побиття в ТЦК Тернополя: двом військовим обрали запобіжний захід. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Кримінал
13 жовтня 2023, 20:01

Катування, викрадення та побиття в ТЦК Тернополя: двом військовим обрали запобіжний захід

Суд вирішив застосувати запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту до двох працівників Тернопільського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, які підозрюються у катуванні військовозобов'язаних. Про це повідомлено пресслужбою Державного бюро розслідувань.

✔️Відповідно до судового рішення, обидва фігуранти також тимчасово відсторонені від займаних ними посад.

Підозрюваними є командир і солдат-гранатометник відділу охорони Тернопільського військкомату. Обом інкримінується катування.

Солдату ж додатково оголошено підозру у незаконному позбавленні волі людини за попередньою змовою групи осіб, що супроводжувалося завданням фізичних страждань.

❗Встановлено, що 6 жовтня солдат-гранатометник, використовуючи фізичну силу, затримав та доставив до військкомату місцевого мешканця.

❗Пізніше його, та ще одного мобілізованого, військовослужбовці побили в приміщенні ТЦК. Відеозапис побиття потрапило до соціальних мереж. На відео зафіксовано, як солдат-гранатометник та командир відділу охорони завдають удари чоловікам, які лежать на ліжках.

📅Нагадаємо, раніше у Тернополі розпочали перевірку та розслідування щодо побиття двох військовозобов'язаних у Територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки.

📢12 жовтня правоохоронці повідомили про підозру двом службовцям тернопільського військкомату у скоєнні катувань та незаконному позбавленні волі.


Джерело: "Державне бюро розслідувань"
+Поширити: