У колабораціонізмі підозрюються двоє експравоохоронців з Луганщини. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Кримінал
12 жовтня 2023, 13:16

У колабораціонізмі підозрюються двоє експравоохоронців з Луганщини

Співробітники СБУ зібрали докази колабораційної діяльності мешканця Луганська, який з листопада 2022 року керує так званим «Меловским районным отделом мвд лнр».

За наявними даними, до 2014 року він служив в органах внутрішніх справ, однак зрадив присязі та перейшов на бік агресора. Брав участь у російсько-терористичних формуваннях, у зв’язку з чим був оголошений у загальнодержавний розшук.

Потім на керівних посадах служив агресору у так зв. «мвд лнр».

Деякий час був «заступником міністра». Очолював відділи окупаційної поліції в Лутугиному та Хрустальному (стара назва Красний Луч).

Наразі правопорушник допомагає ворогу втримувати під контролем ситуацію на Міловщині, виявляє проукраїнськи налаштованих громадян та здійснює їх «кримінальне переслідування».

Також задокументовано протиправну діяльність колишнього працівника органів прокуратури Луганщини, який у березні 2022 р. пішов служити у незаконно створений окупантами правоохоронний орган. Нині він обіймає посаду «помощника прокурора Троицкого района лнр».

📢 Зловмисникам повідомлено про підозру за ч. 7 ст. 111-1 Кримінального кодексу України.

❗ Їм загрожує до 15 років ув’язнення з можливою конфіскацією майна.

Досудове розслідування проводять слідчі ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях за процесуального керівництва Луганської обласної прокуратури.


Джерело: "Пресслужба СБУ в Луганській області"
+Поширити: